Celebrity News

KAO BLIZNAKINJE: Ovo je starija sestra Jelisavete Orašanin i sličnost je neverovatna (FOTO)

Sestra Jelisavete Orašanin ne eksponira se u javnosti često, ali glumica neretko voli da je pokaže na društvenim mrežama, sudeći po tome da su izuzetno bliske. Ono što je mnoge iznenadilo jeste koliko likom podsećaju jedna na drugu.

KAO BLIZNAKINJE: Ovo je starija sestra Jelisavete Orašanin i sličnost je neverovatna (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašanin jako je bliska sa svojom starijom sestrom, koja nije prisutna u javnom životu, ali je i te kako prisutna u glumičinom. Njih dve gotovo da su nerazdvojne, te često provode vreme zajedno, koliko im to obaveze dozvoljavaju.

Sestra Jelisavete Orašanin je prava lepotica

Sestra Jelisavete Orašanin, Milica Orašanin, starija je od glumice dve godine, a razlika u godinama nije nimalo primetna, sudeći po tome da izuzetno liče, pa se mnogi usude da prokomentarišu da su kao bliznakinje.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija sa venčanja Jelisavete i Miloša Teodosića - O njenoj venčanici i danas se priča (FOTO)

Fotografija koju je Jelisaveta objavila na društvenim mrežama, na kojoj pozira sa Milicom, osvojila je pozitivne komentare njenih pratilaca, a evidentno je bilo da sestre uživaju na Divčibarama, gde se trenutno nalaze.

Iako nije javna ličnost, o Milici Orašanin poznato je da je diplomirani stomatolog i da ima sina, kojeg često pokazuje na društvenim mrežama i kome je posvećena majka.

Komentari (0)

Loading