Celebrity News

IZLAZI NA SLOBODU? Ovo je brat Milice Dabović koji je u zatvoru, a evo šta mu je košarkašica poručila

Brat Milice Dabović uhapšen je 2016. godine na Brankovom mostu, a kasnije pravosnažno osuđen na šest godina zatvora. Košarkašica je nedavno gostujući u jednoj emisiji otkrila da li se čuje sa bratom Milanom koji izdržava zatvorsku kaznu, te i da li će on uskoro izaći na slobodu.

IZLAZI NA SLOBODU? Ovo je brat Milice Dabović koji je u zatvoru, a evo šta mu je košarkašica poručila

Gostujući u emisiji "Ami dži šou" Milica Dabović prisetila se svog rođenog brata kojeg nije videla pet godina. Naime, Milan Dabović, brat Milice Dabović, uhvaćen je na Brankovom mostu u Beogradu 2016. godine, u automobilu švajcarskih registracija, sa 2,4 kilograma kokaina.

Brat Milice Dabović pet godina je iza rešetaka

Policija je tada privremeno zaustavila saobraćaj i presrela pomenuti automobil, a Milan je uhapšen. O njemu je poznato da je i dalje iza rešetaka, ali i da ima maloletnog sina sa suprugom Marinom.

Pročitajte: Milica Dabović donela odluku koja je ŠOKIRALA javnost

Facebook screenshot

 

Milica dugo nije govorila javno o bratu, te je na iznenađenje auditorijuma progovorila o njemu i otkrila da joj nedostaje.

- Danas me je zvao brat, pred emisiju. Pozdravljam ga ovom prilikom. Nadam se da ćemo ga porodica i ja videti nakon pet godina - rekla je košarkašica u pomenutoj emisiji.

Komentari (0)

Loading