Celebrity News

Sav novac su uložili u ovu nekretninu: Zaslepiće vas luksuz u kom žive Vesna i Đole Đogani (FOTO)

Dom Vesne Đogani i njenog supruga Đoleta pravo je mesto zabave cele porodice, koja se naročito tokom karantina ludo zabavljala naočigled ljudi na društvenim mrežama.

Sav novac su uložili u ovu nekretninu: Zaslepiće vas luksuz u kom žive Vesna i Đole Đogani (FOTO)

Pevačica Vesna Đogani i njen suprug Đole Đogani, u skladnom su braku skoro 20 godina, a u svoj dom i porodično gnezdo uložili su napore i ljubav kako bi ono oslikavalo njihov životni stil i bilo komforno za njihovu decu - sina Adriana i ćerku Lauru.

Pročitajte: "ZNAM DA MNOGE ŽENE ĆUTE O OVOME" - Vesna Đogani progovorila o DEPRESIJI s kojom se suočavala i tome zašto je zbog sina išla na psihoterapiju

 

 

Iako dom Vesne Đogani prvenstveno predstavlja mesto stanovanja, on je takođe mesto za snimanje urnebesnih i duhovitih videa koje pevačica objavljuje na "Tik-tok-u" . Prostrana dnevna soba pruža Vesni sve mogućnosti za ples, igru sa decom, kao i udoban odmor na kauču.

Dom Vesne Đogani zrači toplinom

Takođe, izdvaja se jedan interesantan deo u okviru dnevne sobe, koji sadrži police od poda do plafona gde stoje zanimljive figurice i drage porodične uspomene.

Sudeći po fotografijama, stan popularnog para je i te kako prostran, te svaki član porodice ima svoju privatnost i svoj kutak, uređen baš po njihovom ukusu.

Komentari (2)

Loading