Celebrity News

POBEGLA JE SA SOPSTVENOG VENČANJA: Neda Ukraden konačno otkrila istinu o bivšem vereniku!

Ljubavni život Nede Ukraden prilično je interesantan, a pevačica je nedavno ispičiala jednu anegdotu o bivšem vereniku.

POBEGLA JE SA SOPSTVENOG VENČANJA: Neda Ukraden konačno otkrila istinu o bivšem vereniku!

Popularna pevačica Neda Ukraden bila je u skladnom braku 15. godina sa sa rediteljem Milan Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine. Iako je sa njim, kako je govorila, provela najlepše godine svog života, u njenom životu postojao je još jedan muškarac, sa kojim je zamalo uplovila u brak.

Ljubavni život Nede Ukraden oduvek je bio tema spekulacija

Ljubavni život Nede Ukraden stao bi u jednu anegdotu - a ona glasi je "pobegla" sa sopstvenog večanja. Naime, venčanje u Americi sa čovekom srpskog porekla, bilo je zakazano, a pevačica se u poslednjem trenutku predomislila.

Pročitajte: Tajna ljubav Nede Ukraden - Bila je sa OVIM moćnim muškarcem koji je sad oženjen poznatom pevačicom (FOTO)

Mirko Tabašević

 

- Ostavila sam čoveka pred samo venčanje! Taj muškarac je bio našeg porekla, ali je živeo u Americi. Sve je bilo dogovoreno, a ja sam odjednom odlučila da ipak ne idem sa njim pred oltar. Jednostavno, promenila sam plan - kaže Neda za "Informer" .

Takođe, ona je dodala da se zbog svog postupka nije nimalo pokajala.

- Bili smo zajedno jedno godinu dana i baš smo se voleli. Sve je delovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice. Rastali smo se tako što je zbog mene demolirao ceo hotel "Hilton" u Americi. Bio je strašno ljubomoran! Tada sam shvatila da žena mora dobro da otvori oči kad reši da se uda. Ja sam pre toga bila u braku i to mi je bilo sasvim dovoljno - ispričala je Neda za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading