Celebrity News

KAKAV FRAJER: Marija Tarlać pokazala svog prezgodnog muža koji 20 godina izbegava medije (FOTO)

Muž Marije Tarlać srce nekadašnje manekenke, a danas uspešne kreatorke osvojio je pre gotovo dve decenija, a poznati par do danas uspešno čuva svoju intimu.

KAKAV FRAJER: Marija Tarlać pokazala svog prezgodnog muža koji 20 godina izbegava medije (FOTO)

Muž Marije Tarlać, nekadašnja košarkaška zvezda, Dragan Tarlać, već decenijama se uspešno skriva od očiju javnosti. Međutim, njegova supruga, s vremena na vreme na mrežama podeli kakvog zgodnog muškarca ima kraj sebe.

Draganova i Marijina ljubav krunisana je brakom, a posebna sreća došla je rođenjem sina Luke, koji je krenuo očevim stopama i već gradi uspešnu košarkašku karijeru.

Pročitajte: O ovome sanja svaka majka - Marija Tarlać presrećna, čestitke samo pristižu

Kada su 2003. godine u manastiru Krka u severnoj Dalmaciji stali na ludi kamen, otpočela je možda jedna od najlepših ljubavnih priča, duga više od dve decenije.

Muž Marije Tarlać retko joj pravi društvo na javnim događajima, a u svom odnosu uživaju daleko od radoznalih pogleda, gradeši ušuškano svoju porodičnu oazu u kojoj se gotovo svakodnevno čuju smeh i tople reči.

Dragan Tarlać, koga javnost nema priliku često da vidi, nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore i proslavljeni košarkaš danas izgleda sjajno, a kada supruga objavi njegovu fotografiju na društvenim mrežama, komplimenti ne prestaju da se nižu.

Pročitajte: Sin Marije Tarlać proslavlja punoletstvo, dizajnerka pokazala delić atmosfere (video)

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading