Celebrity News

RAZVOD! Ljuba Bandović se nakon 10 godina rastao od supruge, a evo kako ona izgleda (FOTO)

Ljubomir Bandović razvod je sedam godina skrivao od javnosti, a onda sve šokirao jednom izjavom.

RAZVOD! Ljuba Bandović se nakon 10 godina rastao od supruge, a evo kako ona izgleda (FOTO)

Velika glumačka zvezda Ljubomir Bandović o svom privatnom životu retko govori. O njegovom braku sa suprugom Tatjanom, mediji nisu znali mnogo, pa ipak, vest da je već sedam godina razveden, odjeknula je kao grom iz vedra neba.

- Moja žena već dugo nema probleme sa mnom, jer smo mi razvedeni ima sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao i svi normalni ljudi - reako je glumac tokom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom".

Pročitajte: Pojačanje u “Južnom vetru” - Ljubomir Bandović stiže da pomrsi konce

youtube printscreen

 

Iako su se izuzetno voleli, Ljuba i Tatjana patili su što nisu imali prilike da se ostvare u ulozi roditelja, o čemu je glumac svojevremeno pričao za naš magazin.

- Tanja i ja imamo po 40 godina, ali lekari kažu da i dalje postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u jednom određenom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasti neko dete koje nije imalo sreće da raste s roditeljima. Ne zbog neke plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekom život kakav dolikuje. Nije porodica krv...

Ipak, njihova želja nije se ispunila, a oni su na svoj brak stavili tačku, kako bi svako krenuo svojim putem.

 

Komentari (0)

Loading