Celebrity News

Da li mi to dobro vidimo? Ana Nikolić prvi put posle razvoda POKAZALA DEČKA! (FOTO)

Dečko Ane Nikolić predmet je interesovanja domaće javnosti, sudeći po tome, da ga pevačica vešto krije od medija. Međutim, nakon pojavljivanja jedne fotografije, izvesno je da je otkriveno o kome se radi.

Da li mi to dobro vidimo? Ana Nikolić prvi put posle razvoda POKAZALA DEČKA! (FOTO)

Miloš Nadaždin

Pevačica Ana Nikolić nakon razvoda od Stefana Đurića Raste nije komentarisala svoj emotivni status javno, te se nagađalo da li je zauzeta i da li je pronašla novog dečka.

Dečko Ane Nikolić, sudeći po fotografiji koja je nedavno osvanula, može biti upravo gospodin sa kojim pevačica pozira prilično prisno. Nepoznati muškarac je drži čvrsto oko struka, ne ispuštajući je. Za sada nije poznato o kome se radi, te i da li su zaista u vezi, ali je izvesno da su pevačica i on bliski, o čemu su takođe posvedočili i video snimci koje je Ana svojevremno objavljivala, kako mu igra u krilu.

Pročitajte: Volele su istog muškarca - Nikada ne biste pogodili koji biznismen povezuje Anu Nikolić, Nikolinu Pišek i Biljanu Obradović (FOTO)

Instagram

 

Ljubavni život Ane Nikolić zaista je intrigantan, a pevačica je nekako uvek nedorečena, te se ovim povodom još uvek nije oglašavala, a misteriozni gospodin ostaće misterija - ali verovatno ne zadugo.

Komentari (0)

Loading