Celebrity News

Ćerku svi znate, a evo kako izgleda sin Dragana Stojkovića Bosanca kojeg je zadesila nesreća! (FOTO)

Sin Dragana Stojkovića Bosanca dostojan je naslednik svog oca i brižan brat svojoj sestri Aleksandri, a pre nekoliko godina doživeo je tešku saobraćajnu nesreću od koje se dugo oporavljao.

Ćerku svi znate, a evo kako izgleda sin Dragana Stojkovića Bosanca kojeg je zadesila nesreća! (FOTO)

Producent Dragan Stojković Bosanac iz skladnog braka sa suprugom Dunjom ima ćerku Aleksandru i sina Aleksandra. Aleksandru, poznatiju kao Džidža, publika je upoznala kroz nekoliko njenih pesama, kada se pojavila na sceni pre nekoliko godina.

Sin Dragana Stojkovića Bosanca doživeo je veliku saobraćajnu nesreću 

Ipak, sin Dragana Stojkovića Bosanca, uvek je bio interesantan medijima, sudeći po tome da nije javna ličnost te da se ne eksponira javno. Na jednoj od retkih fotografija sa porodičnog okupljanja, evidentno je da je Aleksandar povukao izgled na oca Dragana, te je njegova slika i prilika.

Pročitajte: Konačno prva fotografija - Da li je on osvojio Džejlu Ramović?

Instagram screenshot

 

Aleksandar je dospeo u žižu javnosti pre nekoliko godina, kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću u Bosni. Kako je 2015. godine Kurir pisao, on je svojim crnim „mercedesom“ beogradskih registarskih oznaka udario u banderu i zadobio teške povrede. Sinu Dragana Stojkovića Bosanca butna kost bila je prelomljena na tri mesta, a imao je i povredu glave. 

Inače, kako je pomenuti medij pisao, to nije bio prvi put da je Aleksandar doživeo nesreću. On je pre 15 godina izazvao udes. Udario je u drugo vozilo na Novom Beogradu i navodno pobegao s lica mesta, zbog čega se spekulisalo da ga je porodica poslala u Ameriku.

Komentari (0)

Loading