Celebrity News

Stvari su se promenile: Verica otvoreno o Veljkovoj zaradi i problemima u braku!

Brak Verice Rakočević već osam godina intrigira javnost, a sve zbog toga što je poznata kreatorka na ludi kamen po treći put stala sa 35 godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem. Bračna zajednica priznate dizajnerke stalno je na meti medija, a delimično je i sama svojim izjavama zaslužna za to.

Stvari su se promenile: Verica otvoreno o Veljkovoj zaradi i problemima u braku!

Umela je Verica da napravi pravu buru u medijima komentarima na račun zarade svog muža, a u jednom intervjuu za štampano izdanje magazina Story čak je priznala da ga ona izdržava i više od njega doprinosi kućnom budžetu. 

- Istina je, izdržavam ga. To je činjenica, ako je to nekom bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva to što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35 hiljada dinara i nema mogućnost da pokaže koliko zna i ume. Ne znam kako druge žene gledaju na finansije, ali za mene je normalno da su u braku zarade partnera zajedničke, te nas dvoje imamo istu kasu. Tako sam vaspitavana i tako živim. Neki kažu da je Veljko sa mnom zbog para, ali ja sam sigurna da će on jednoga dana napraviti veliku karijeru i da me ni tada neće ostaviti - rekla je Verica, koja se nedavno prijateljima pohvalila da se njene prognoze na račun suprugove karijere lagano obistinjuju te da već sada, na osnovu onoga što zaradi on nju može da izdržava.

Pročitajte: Posle priča o RAZVODU od Veljka, Verica priznaje da želi da NAPUSTI zajednićki dom

Petar Đorđević

 

Veljko je, naime, nakratko usporio sa komponovanjem i posvetio se slikarstvu, a za njegov talenat u tom domenu pročulo se i u svetu. Par umetničkih radova poslao je u Ameriku, a uveliko priprema i novu sliku, koja će uvećati njegov i Veričin zajednički bankovni račun.

Brak Verice Rakočević sve je stabilniji i bolji, a skladni supružnici ne kriju da im ne smeta povremena razdvojenost kada dizajnerka otputuje u Njujork kod ćerke Milene. Baš naprotiv, razdaljina doprinosi njihovom odnosu i čini ga uzbudljivim.

Komentari (0)

Loading