Celebrity News

Novi dečko Ane Nikolić je oženjen i evo šta ima da kaže njegova BESNA supruga

Dečko Ane Nikolić, Dejan Nikolić, kako prenose domaći mediji, otac je troje dece, a njegova još uvek zvanična supruga sada se oglasila za medije.

Novi dečko Ane Nikolić je oženjen i evo šta ima da kaže njegova BESNA supruga

Nakon što je na svom "Instagramu" Ana Nikolić podelila fotografiju sa nepoznatim muškarcem, mediji su se svojski potrudili da otkriju njegov identitet, a ono što se za sada zna o električaru Dejanu Nikoliću, mnoge je iznenadilo.

Dečko Ane Nikolić oženjen je i ima troje dece, sada se za javnost oglasila njegova supruga

Dečko Ane Nikolić, iz prve vanbračne zajednice ima jedno dete, a iz braka sa sadašnjom suprugom dvoje. Valentina Spajić sa Dejanom je u braku već osam godina, a za "Telegraf JETSET" otkrila je kakava je trenutna situacija u njihovom braku.

- Dejan Nikolić čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić je moj suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj - rekla je ljuta Valentina i dodala:

Pročitajte: Volele su istog muškarca - Nikada ne biste pogodili koji biznismen povezuje Anu Nikolić, Nikolinu Pišek i Biljanu Obradović (FOTO)

- On ima pravo na svoj život ali neka se prvo razvede. Mi nismo zvanično razvedeni, pokušavam da dođem do njega kako bi potpisao sporazumni razvod, ali mi se ne javlja na telefon. Čak ni njegova porodica nema kontakt sa njim. Uznemirena sam, ovo je šok za mene. On dva meseca nije video decu. Mi smo zajedno 12 i po godina, a 8 godina smo u braku i imamo dvoje dece. Iz vanbračne zajednice sa ženom pre mene ima još jedno dete - navodi Spajićeva koja strahuje kako će ova afera uticati na njihovu decu:

- Mi nismo javne ličnosti i to što je uradila utiče na našu decu koja su školskog uzrasta. Niko ne razmišlja o posledicama. Plašim se da mi starije dete ne zadirkuju u školi - rekla je brižna majka, a pevačica se ovim povodom još uvek nije oglasila.

Komentari (0)

Loading