Celebrity News

Neobična priča nekada najlepše jugoslovenske glumice: Gde je danas i kako izgleda Gala Videnović? (FOTO)

Gala Videnović sa svega 12 godina pojavila se na malim ekranima i osvojila srca domaće publike, a potom je iz godine u godinu postajala sve lepša i pre nego što je navršila osamnaest godina, već je nosila titulu jedne od najlepših jugoslovenskih glumica.

Neobična priča nekada najlepše jugoslovenske glumice: Gde je danas i kako izgleda Gala Videnović? (FOTO)

Facebook printscreen

Karijera Gale Videnović krenula je vrtoglavo da raste, a kada je videla da joj se smeši veliki uspeh, spakovala je kofere i otputovala u Sjedinjene Američke Države. Već na prvi susret, Gala je zadivila Holivud, pa ipak, u njenu karijeru sudbina je umešala prste.

- Živim u Malibuu, delu Los Anđelesa gde žive mnogi poznati. Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živeo Šon Pen. Preko puta je živeo Ed Haris. Ali dešava se sledeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna. I to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja verujem da ništa nije slučajno. Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži. Pa onda na kućnu žurku kod benda Dipeš mod. U Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvezda koje su ti komšije. Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi. Shvatam da neću još dugo moći to da krijem. A sve se dešava u tih ključnih šest meseci kad treba da mi se ostvari karijera. I ja rešim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dečaka Demijana u Malibuu - pričala je svojevremeno za "Nedeljnik" svoju priču i objasnila da je majčinstvo stavila ispred karijere.

Gala Videnović ni slutila nije da će joj susret sa suprugom promeniti život

U to vreme Gala je već srela svog sadašnjeg supruga Vladimira Aleksića, kome je tada podarila sina Demijena, a zatim, nešto kasnije i Pavla.

Njih dvoje imaju skladan brak, ispunjen ljubavlju, a glumica je odlučila da svog supruga ne pokazuje javnosti, kao i da svoj porodični život sačuva daleko od radoznalih pogleda.

- Da svi imaju brak kao naš, procenat razvoda u Srbiji bio bi drastično manji. Ne mogu da vam odam kompletnu tajnu, ali postoje tri važne stavke: komunikacija, poštovanje i ljubav. Zvuči jednostavno, zar ne? Probajte - ispričala je svojevremeno za domaće medije glumica.

Gala se na male ekrane u Srbiji vratila ulogom u seriji "Pet", a onda je opet nestala. Danas je lepa, u sebe sigurna žena, koja je pre svega majka i supruga pa tek onda glumica.

Pročitajte: Velika promena Gale Videnović, nećete je prepoznati (foto)

Komentari (0)

Loading