Celebrity News

Ne viđamo ga u javnosti: Ovo je sin Tanje Bošković i Dejana Karaklajića, a evo ISTINE o njegovom životu u inostranstvu

Sin Tanje Bošković živi daleko od Srbije i ne pojavljuje se u javnosti, a svojevremeno je njegov otac, režiser Dejan Karaklajić otkrio detalje koje niko nije znao.

Ne viđamo ga u javnosti: Ovo je sin Tanje Bošković i Dejana Karaklajića, a evo ISTINE o njegovom životu u inostranstvu

Čuvena glumica Tanja Bošković iz sebe ima brak sa režiserom Dejanom Karaklajićem, sa kojim ima dvoje dece- ćerku Lanu i sina Đorđa. Iako je javnost upoznata o životu Lane, koja je pošla majčinim stopama, sin Tanje Bošković bio je enigma za javnost i to doskoro.

Pročitajte: DOBRO POZNAT JAVNOSTI - Ovaj istaknuti režiser je bivši muž glumice Tanje Bošković (FOTO)

Youtube Screenshot

 

Naime, kako prenose mediji, bivši muž Tanje Bošković i otac njene dece, Dejan Karaklajić otkrio je čime se bavi Đorđe, te i da je oženjen lepoticom Katarinom, koja je završila medicinu.

Sin Tanje Bošković živi daleko od Srbije

- Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu - rekao on svojevremeno za "Kurir", prenose mediji.

Takođe, režiser je otkrio koje su sve poteškoće zadesile njegovog sina i snaju, tokom privikavanja na život u inostranstvu.

Pročitajte: Nestvarno lepa! Ćerka Tanje Bošković očarala novim fotografijama sa letovanja (FOTO)

Privatna Arhiva

 

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - dodao je Dejan.

- Snajka je anesteziolog i stalno je u kovid bolnicama. Sin me zove svakog dana, a ja, kad sam bio u Americi, samo sam pisao pisma. Telefoniralo se samo kad neko umre - zaključio je tad Dejan Karaklajić za pomenti medij.

 

Komentari (0)

Loading