Celebrity News

Da li biste je prepoznali? Evo kako izgleda i čime se danas bavi Milica Majstorović iz "Operacije Trijumf" (FOTO)

Milica Majstorović koja se svojevremeno proslavila u takmičenju "Operacija trijumf" danas živi daleko od očiju medija, a iznenađujuće je koliko se promenila. Takođe, pevačica nije ni slutila u kojoj će se profesiji oprobati, te se i publika iznenadila.

Da li biste je prepoznali? Evo kako izgleda i čime se danas bavi Milica Majstorović iz "Operacije Trijumf" (FOTO)

Nakom završetka popularnog šoua "Operacija trijumf", jedna od favorita takmičenja, Milica Majstorović napravila je radikalne odluke u svojoj karijeri. Ona je mikrofon "okačila o klin" , da bi potpuno promenila karijeru.

Milica Majstorović bila je miljenica publike

Naime, pevačica je postala glumica, nakon što je završila Akademiju umetnosti, na kojoj je diplomirala glumu. Osim toga, poznato je da se medijima pisalo, da je navodno pokušala da izvrši samoubistvo popivši veliku količinu lekova.

- Zanimljivo je kako se neke stvari primete tek kada se nešto loše dogodi, jer ja sam i ranije, kad god sam bila nervozna, ostavljala slične poruke pa niko nije reagovao. Da sam u treznom stanju želela da se ubijem, to bih i uradila. Moj kolaps je bio posledica toga što sam se tog dana napila, a u takvoj situaciji mnoge stvari vam lakše padaju na pamet. Nisam pila antidepresive, već sam konzumirala lekove za snižavanje krvnog pritiska koje sam tom prilikom našla kod kuće. Bila sam veoma nervozna, pa sam čak razbila i svoj mobilni telefon. Uzela sam dve, tri tablete naizmenično ih kombinujući s alkoholom, a pri tom bolujem od anemije i organizam mi je veoma iscrpljen. Roditelji su me našli kako ležim u WC-u porodičnog stana i gotovo da nisu znali na koji način da odreaguju u toj situaciji, pošto su me ugledali nepomičnu i iscrpljenu. Majka me je prva ugledala i podigla, ali nisam bila u stanju da joj kažem šta se dogodilo - ispričala je Milica pre više godina za "Story" .

Pročitajte: O Milici Majstorović NIŠTA NISMO ZNALI GODINAMA, a sada je potvrdila i da se UDALA (foto)

Takođe, spekulisalo se da je Milica bila pod velikim stresom, koji je na svu sreću prevazišla i uspela da se ostvari profesionalno u glumi, te je publika imala prilike da je gleda u serijama “Žene sa Dedinja” i “Folk”, a najveću pažnju privukla je ulogom u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine“ gde je tumačila lik Jefimije.

Pored profesionalnog uspeha, glumica je našla sreću u ljubavi, koju je krunisala brakom. Čovek koji je osvojio njeno srce jeste Đorđe Lazović, za kojeg se udala samo nekoliko nedelja nakon prosidbe, prenosi "Puls" .

Pročitajte: Više se ne bavi muzikom - Da li ste u seriji "Nemanjići" prepoznali Milicu Majstorović?

 

Komentari (0)

Loading