Celebrity News

Ana Lečić PRVI PUT o ocu i optužbama: Znala sam da će biti tako!

Ćerka Branislava Lečića čvrsto je stala uz svog ova, kada se našao u jeku skandala, nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje. Sada kada su optužbe protiv njenog oca odbačene, glumica je odlučila da se oglasi.

Ana Lečić PRVI PUT o ocu i optužbama: Znala sam da će biti tako!

Ima tome neko vreme, od kada je tužilaštvo odbacilo optužbe protiv Branislava Lečića, a njegova ćerka, koja je u ova verovala svim srcem, sada se konačno oglasila.

- Nikad nisam sumnjala. Znala sam da je moj otac nevin. Dalje ne bih komentarisala ništa, verujem da će Leka kad bude pravo vreme za to ispričati svoju stranu priče - kratko je obrazložila Ana za "Gloriju", koja sa svojim ocem gaji divan odnos pun prijateljstva.

Pročitajte: Fotografija koju nećete prestati da gledate! Ana Lečić objavila sliku sa majkom: Svi komentarišu šta je LEČIĆ izgubio

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Kako joj je i u poslovnom životu otac velika podrška, Leka je ponosan što Ana ima sve više prilike da iskaže i svoj glumački talenat. Mladu glumicu, koju sada imamo prilike da gledamo u seriji "Dug moru", gledaćemo naime i u novoj sezoni popularne serije "Državni službenik":

Komentari (0)

Loading