Celebrity News

Đole Đogani KONAČNO prokomentarisao razvod: Za krah našeg braka krive su sponzoruše!

Đole Đogani razvod je teško podneo, a sada se tim povodom konačno i oglasio.

Đole Đogani KONAČNO prokomentarisao razvod: Za krah našeg braka krive su sponzoruše!

Iako već dve decenije u braku sa Vesnom, Đole Đogani razvod od svoje prve supruge Slađane, sa kojom ima dve ćerke, teško je podneo.

I dok se o krahu njihovog braka dugo nagađalo, a javnost uglavnom za sve krivila Vesnu, Đole i Slađa su ćutali o razvodu, a svoj odnos nastavili su prijateljski. Međutim, sada je došao trenutak da Đole otvoreno govori o tome, a ono što je javno izneo mnoge je iznenadilo.

Đole Đogani razvod - Istina posle dve decenije 

- Veoma teško sam podneo razvod, prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kad smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom delu, kada budem deda, peći roštilj. Video sam unapred ceo život s njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje – rekao je Đole za "Objektiv" istakavši da je u to vreme potražio pomoć psihijatra.

- Molio sam Slađu da sednemo, pričamo i vidimo u čemu je problem. Čak sam išao kod psihijatra, tražio sam stručno mišljenje. Zvao sam je da zajedno odemo na razgovor i vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci, jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: "Ti i treba da ideš kod psihijatra". Jednom sam uspeo da je odvedem, ali njoj se to nije dopalo - istakao je on.

- U periodu razvoda mnogo sam je štedeo u medijima i dobio po leđima. Nisam ja bio taj zbog kog se desio razvod, nego ona. Slađa nije mogla da se snađe s popularnošću i novcem. Nismo mi imali mnogo, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta – kazao je Đole Đogani i otkrio koji trenutak je bio presudan:

- Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: "Ajde lepo da završimo sa svim tim" - ispričao je Đole, a onda se tim povodom oglasila i Slađa:

Pročitajte: Slađa Delibašić o Vesni Đogani - Bile smo kao sestre, opraštam sve!

- Njegovi intervjui i njegove žalopojke me ne zanimaju. Nemam potrebu da objašnjavam. Sve što je rekao, neka bude tako, a ja ću da ćutim. Ne mogu da se bavim pričama od pre 22 godine. Moji najbliži i ja znamo najbolje šta je bilo. To mi je bitno, da moj otac, brat i deca znamo šta se tada dešavalo

 

Komentari (0)

Loading