Celebrity News

Otkrivamo porodični skandal: Živojinovići na sudu, evo i zašto!

Brena i Boba na sudu, a evo i zašto...

Otkrivamo porodični skandal: Živojinovići na sudu, evo i zašto!

Luka Šarac

Vest da je prošle nedelje u mađarskom gradu Nadašu održano veliko ocenjivanje vina u organizaciji pečujskog vinskog magazina Pecsi Borozo, i da su od 130 vrsta, koliko je degustirano, dva srpska osvojila
trofeje, oduševila je sve naše poklonike ovoj rajskog napitka. A činjenica da je njihovo već čuveno belo vino odnelo značajan trofej, oduševila je suvlasnike vinarije iz Šida – nekadašnjeg teniskog asa, danas uspešnog poslovnog čoveka Slobodana Bobu Živojinovića i njegovog dojučerašnjeg prijatelja i saradnika.

No,suvlasnici poznate vinske kompanije nisu zajedno mogli da proslave ovaj uspeh. Naime, oni su trenutno u sudskom sporu. Iako je ovaj sve poznatiji i priznatiji vinski brend jedna od tački poslovne karijere na koju je suprug Lepe Brene najponosniji, došlo je do razmimoilaženja te su se nekadašnji bliski saradnici našli na sudu. Mada je ovaj slučaj sigurno neprijatan za celu porodicu Živojinović, oni nimalo nisu klonuli duhom, naprotiv. Šarmantni Boba je vrlo opušten, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, kao i Lepa Brena, koja je cele prošle nedelje bila na predrođendanskom proputovanju tom zemljom sa sestrom Faketom i nekoliko bliskih prijateljica. Lepa Brena, kao i cela porodica Živojinović, bila je dosta angažovana na početku promocije vinarije, te su svi zajedno, sa Filipovom suprugom Aleksandrom Živojinović, prisustvovali predstavljanju porodične vinarije u Beogradu.

Pročitajte: DALEKO OD IDEALNOG - Šta porodica Bobe Živojinovića ZAISTA misli o Lepoj Breni

Ata Images

 

Nije malo energije uneo svaki član poznate porodice u promociju kvalitetnih sorti vinarije po svojim širim krugovima prijatelja i poznanika, te je jasno da im je veoma važno da Boba iz sudskog spora izađe kao pobednik. Osim mnogo energije i materijalnih sredstava, Brenin suprug je uložio dugi niz godina u razvijanje svih sorti vina koje danas dobijaju nagrade. 

Brena i Boba na sudu - Od kumstva do sudskog spora

- Naš prijatelj i vlasnik vinarije bio je pravi inicijator čitave te priče. Kasnije smo postali i kumovi, moj sin Stefan krstio je njegovog sina, a on je izuzetno vredan čovek i možda je najveći proizvođač
nektarina na ovim prostorima – rekao je svojevremeno Boba o nekadašnjem prijatelju s kojim je i pokrenuo ovaj biznis.

U isto vreme kada je iz inostranstva stiglo ogromno priznanje za belo vino iz njegove vinarije, smeštene u Šidu, nekadašnji teniski as suočava se sa suvlasnikom vinske kuće pred sudom, ali bez bojazni da će izgubiti spor od hiljadu dolara.

Komentari (0)

Loading