Celebrity News

Svi su u čudu: Mensur je prošlost, Ksenija je sada u NJEGOVOM zagrljaju (FOTO)

Ksenija Knežević i Pavle Mesur raskinuli su svoju vezu, prema pisanju domaćih medija, a pevačica je sada u zagrljaju drugog muškarca.

Svi su u čudu: Mensur je prošlost, Ksenija je sada u NJEGOVOM zagrljaju (FOTO)

Nakon što je poput bombe odjeknula vest da je popularna uraganka u vezi sa glumcem Pavlom Mensurom, te da je okončala dugogodišnju vezu sa prethodnim dečkom, niko nije slutio da će priča dobiti sledeći epilog.

Ksenija Knežević i Pavle Mensur raskinuli, saznaje "Telegraf" te se pevačica vratila svojoj prethodnoj ljubavi, dečku Nikoli.

U prilog tome ide i fotografija koju je uragankin momak postavio na društvene mreže, na kojoj su i te kako prisni, te je on ljubi u obraz.

Ksenija Knežević i Pavle Mensur raskinuli

- Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac Pavle Mensur - rekao je izvor za pomenuti medij.

Pročitajte: STORY OTKRIVA - Ksenija Knežević u vezi sa Pavlom Mensurom! Ovo su svi detalji iznenadne romanse!

Instagram

 

- Izgleda da ova romansa nije dugo trajala, te je rešila da se vrati Nikoli sa kojim je bila godinama unazad. Shvatila je da treba toj velikoj ljubavi da da još jednu šansu - dodao je obavešten izvor.

Inače, Ksenija i Nikola poznaju se ceo život, a o njemu i potencijalnom braku sa njim pevačica je govorila sa uzbuđenjem.

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga - govorila je svojevremeno Ksenija o Nikoli, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading