Celebrity News

Zgodan i ponovo Turčin: Evo ko je muškarac koga Emina SADA zove ‘dušo’ (FOTO)

Ljubavi život Emine Jahović u žiži je javnosti, uporedo sa pričama o njenom suđenju sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, a pevačica je dodatno pogrejala govorkanja da je konačno našla srodnu dušu.

Zgodan i ponovo Turčin: Evo ko je muškarac koga Emina SADA zove ‘dušo’ (FOTO)

Popularna pevačica Emina Jahović o svom privatnom i ljubavnom životu ne diskutuje javno, a isti nekako uvek bude u epicentru pažnje medija i znatiželjnih fanova koji je prate u korak. U jeku suđenja sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom koga je tužila za neplaćanje alimentacije, Emina je objavila fotografiju muškarca kojem se obratila emotivnim rečima i zbunila čitavu javnost.

Ljubavni život Emine Jahović - goruća tema i predmet raznih spekulacija

Iako je posle razvoda ljubavni život Emine Jahović bio predmet nagađanja, poznatno je da se pevačica zabavljala sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a po svemu sudeći izvesno je da je bivša Mustafina supruga opet srećna pored novog muškarca.

Naime, ona je objavila na svom "Instagramu" fotografiju Rašita Bagzibalija, markantnog Turčina koji je trenutno veliko ime u svetu mode i čestitala mu rođendan, nazvavši ga "dušo" . Iako je moguće da je u pitanju samo prijateljstvo, činjenica je da Emina nikada javno ne govori tako emotivno o nekom muškarcu, te je ovaj gest pokrenuo govorkanja da je možda baš Rašit njen novi dečko.

Pročitajte: Skandal: Eminin Sadetin pisao poruke OVOJ poznatoj Srpkinji (FOTO)

Instagram

 

Ipak, vrlo je verovatno da su samo prijatelji ili da je neka poslovna saradnja na vidiku, sudeći po tome da je zgodni Turčin dizajner i ima svoju modnu liniju, međutim postoji i onaj deo javnosti koji smatra da se tu možda nešto više dešava između njih, što će vreme pokazati.

Komentari (1)

Loading