Celebrity News

Ovako izgleda majka Sergeja Trifunovića. Nikada nećete pogoditi čime se bavi (FOTO)

Majka Sergeja Trifunovića, Slobodanka Boba Ivković Trifunović, pola veka udata je za glumca Tomislava Trifunovića sa kojim ima i mlađeg sina Branislava.

Ovako izgleda majka Sergeja Trifunovića. Nikada nećete pogoditi čime se bavi (FOTO)

Boba, po vokaciji pravnica, oduvek je naslednicima bila velika podrška na profesionalnom putu, a nije krila da se i sama u umetnosti vrlo pronalazi.

Pročitajte: HEROJ DANA - Sergej Trifunović spasio ženu od SAMOUBISTVA

Kao mlađa glumila je u školskim predstavama, ipak za razliku od supruga i sinova majka Sergeja Trifunovića nije pošla u glumice. Preferira pisanje a stigove svojih pesama, otvorivši nalog na “instagramu”, poslednjih godina rado deli sa javnošću. Slobodanka piše i roman u kom će, navodno, otkriti detalje o svojoj porodici.

- Bila sam najbolja glumica u školi, dobijala sam nagrade za recitovanja i pisala pesme. Međutim, ne žalim što nisam otišla u glumice. Tek bi onda bila luda kuća Trifunovića. Neko mora biti normalan u porodici. Ne mogu svi biti ludi. Nije lako živeti sa trojicom glumaca. Treba umeti izaći na kraj s njima - iskrena je bila ranije Boba, koja je jednako duhovito i otvoreno govorila i o različitim karakterima svojih sinova.

 - Sergej je povukao na mene po liku i temperamentu, dok je Bane slika i prilika svog oca. Mirniji je. Glumački su obojica sjajni, što je neprimereno da pričam kao majka. Ne znam kada će da se ožene. Buduće žene mojih sinova treba da budu dobri ljudi. Da su vredne i radne. Volela bih da imam što više unučića - zaključila je kroz smeh ona.

Pročitajte: Šta će reći brat? Sergej Trifunović uhvaćen u provodu sa Banetovom bivšom devojkom (VIDEO)

Komentari (0)

Loading