Celebrity News

Problemi u raju Elene Karaman: Gde je nestao Dušan Reljin, čovek zbog kog je ostavila Jugoslava Karića?

Elena Karaman i Dušan Reljin - problemi u raju

Problemi u raju Elene Karaman: Gde je nestao Dušan Reljin, čovek zbog kog je ostavila Jugoslava Karića?

Elena Karaman i Dušan Reljin - iznenada prekinuta komunikacija

Dizajnerka enterijera i ekskluzivnog nameštaja Elena Karaman (50) na svoj rođendan objavila je na "instagramu", jedinoj javnoj platformi na kojoj se pojavljuje, niz emotivnih poruka prijatelja koje je dobila. Mnogi su primetili da ovog puta nije bilo poruke njenog emotivnog izabranika, modnog fotografa Dušana Reljina, koji je neretko objavljivao javne izlive nežnosti upućene svojoj partnerki. Budući da je i njegov profil na "instagramu" otvoren, bili smo svedoci da joj nije čestitao rođendan, što je mnoge nateralo da počnu da pretražuju njene objave proteklih meseci. Tu se videlo da je poslednju njenu objavu Reljin komentarisao pun divljenja početkom avgusta. Od tada do sada nije bilo javnih obraćanja niti objava jedno o drugom kako s njene, tako i s njegove strane.

Prijatelji ovog para smatraju da među njima ne funkcionišu stvari otkako je on krajem leta otputovao u Sjedinjene Američke Države, gde radi kao jedan od traženijih fotografa u modnoj industriji, ali da svađe među njima nije bilo. “Lako je održavati vezu kada su emotivni partneri zajedno, ali kada su razdvojeni okeanom tokom dužeg perioda, dođe do razmimoilaženja”, smatra njihova zajednička prijateljica. Nekadašnja supruga Jugoslava Karića posvetila se radu i kreativnom stvaranju iz kog crpe pokretačku energiju. Takođe, i Reljin neprestano radi, praveći magiju na svojim umetničkim modnim fotografijama koje radi za najprestižnije svetske magazine.

Pročitajte: LUKSUZ NA KOSMAJU - Zavirite u NOVI dom Elene Karaman vredan MILION EVRA (FOTO)

Instagram

 

Iako je rođendan poslednjeg dana septembra “stidljivo” obeležila na "instagramu", najstarija naslednica dizajnerke Verice Rakočević, s druge strane, bila je mnogo otvorenija za javnost krajem prošle nedelje, kada smo videli da je najmlađem sinu Simonu upriličila rođendanski parti u porodičnom domu. Uz domaću tortu sa svećicama, brižna majka se potrudila da njen naslednik dobije porodično slavlje kakvo zaslužuje. 

Ceo tekst i još zanimljivih priča pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 13. oktobra.

story

 

 

Komentari (0)

Loading