Celebrity News

Deca mi zbog nje prolaze kroz pakao! Oglasila se supruga novog dečka Ane Nikolić

Supruga Dejana Nikolića, novog emotivnog izabranika Ane Nikolić otvorila je dušu za medije i otkrila da njena deca, koju je dobila u braku sa još uvek zakonitim suprugom prolaze kroz pakao.

Deca mi zbog nje prolaze kroz pakao! Oglasila se supruga novog dečka Ane Nikolić

Supruga Dejana Nikolića, za koga domaći mediji tvrde da je novi emotivni izabranik pevačice Ane Nikolić, u ispovesti za "Srpski Telegraf" otkriva da je krah njenog braka uticao na njene sinove. Kako kaže Valentina, Ana je fotografiju sa njenim suprugom objavila kao svojevrsnu provokaciju, ne razmišljajući o posledicama sa kojima su se pre svega suočili sinovi bračnog para Nikolić.

- Nije tačno to što pričaju Anini prijatelji da Dejan i ja nismo dve godine zajedno. Mi smo u ovoj godini išli čak dva puta na zajednički odmor. Poslednjih godina imali smo probleme s vremena na vreme, kao i svi drugi parovi. Nismo zajedno od 10. avgusta, tačnije, to je vrlo bitna razlika, ta priča da smo formalno na papiru zbog dece je smešna jer deci nije potreban papir, već otac. Otac ih ne viđa, ne zove. Ja sam pokušala da dođem do njega, da potpišem sporazumni razvod, ali to je nemoguće. On nema nikakav kontakt ni sa svojim starim roditeljima, bolesnim, svi smo u šoku - ispričala je Valentina Spajić i dodala:

Pročitajte: Volele su istog muškarca - Nikada ne biste pogodili koji biznismen povezuje Anu Nikolić, Nikolinu Pišek i Biljanu Obradović (FOTO)

- Meni to nije normalno, Ana i Dejan imaju šifru definitivno. Zašto je javno stavila sliku s mojim mužem? Vidi se da nije nešto u redu s njom, skroz je neartikulisana. On nema emociju prema svojoj deci, a na nju je kliknuo zbog čaše, imaju istu šifru. Da je u pitanju neka obrazovana, fina osoba, možda bi mi i bilo krivo, ovako, osoba s dijagnozom, strašno, ima žensko dete, a ponaša se kako se ponaša. Jedino me brine to što ne znam kako će deca da reaguju. Sina su već zafrkavali u obdaništu, govorili su mu: "Ti više nemaš tatu" i on je ceo dan plakao. Imam utisak da mu Ana brani da viđa sinove. Ja sam s vaspitačima i učiteljima već obavila razgovor, pa ćemo videti - istakla je zabrinuta majka.

Supruga Dejana Nikolića o razvodu

- Kontakt sa Dejanom sam imala prvi put danas, nakon dva meseca, bolje da nismo jer se vrlo ružno poneo prema meni. Fino sam ga pitala zašto nije zaštitio porodicu, kakve su to izjave, gde je on bio ljut na mene, pravdao se i branio Anu. Usput me je vređao. Zamolila sam ga da sledeće nedelje završimo te papire, da krenemo jer moja advokatica trenutno nije tu, on je rekao: "Ma opušteno, može i tada." To je ona priča: "Muškarac laže, a ljubavnica veruje." Za decu nije pitao. On je sinovima dao neki sitniš, u skladu s tim koliko ima, maltene ništa, eto tek toliko da se pokrije trošak nekog boravka. S ljubavnicom može jer se to vidi, ovo se ne vidi nigde. Neka ga Ana opelješi, kad već drugi nisu - rekla je i otkrila da joj je u celoj priči najstrašnije poznanstvo njenog sadašnjeg i Aninog bivšeg supruga.

Pročitajte: Nisam planirao dete sa Anom! Naša veza je morala da se završi! Rasta izneo sve detalje svog propalog braka

- Rasta i moj muž se poznaju, što mi je još gore. Ja sam čula za Rastu sve najbolje.

Supruga Dejana Nikolića je u zabludi - tvrdi Ana Nikolić

- Već 18 godina sam na estradi i nikada se za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje venčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno delila i komentarisala. Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi, poludela pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim bez posledica - rekla je iskreno pevačica.

- Njegov privatan život i odnos sa suprugom ne želim da komentarišem. Odlučila sam da se oglasim isključivo zbog te žene jer je dovedena u zabludu da između mene i Dejan bilo šta postoji. Kao što nikada ranije nisam demantovala nagađanja o svom emotivnom životu, ne bih ni sada da sama nisam izazvala ovu lavinu jednom benignom fotografijom. Na teži način sam naučila da fotografije sa muškim prijateljima ne smem da delim - rekla je Ana za "Telegraf JETSET".

- Kao i do sada, ni u buduće svog momaka neću predstavljati javnosti, neću javnost puštati u svoj krevet niti ću pričati o emotivnom životu. Moraćete da se potrudite da saznate sa kim spavam i da li sam zaljubljena, jer ja svoj život nikada nisam davala na tacni. O emocijama sam pričala isključivo kroz svoje pesme, jer mislim da moja publika taj jezik najbolje razume - zaključila je Ana.

Komentari (0)

Loading