Celebrity News

Ko je misteriozna žena koja stoji iza Dejana Stankovića i šta on ima da kaže o njoj? (FOTO)

Supruga Dejana Stankovića retko se pojavljuje u javnosti. Kada ipak odluči da se pojavi na nekom događaju kao pratnja suprugu, doslovno ostavlja prisutne bez daha.

Ko je misteriozna žena koja stoji iza Dejana Stankovića i šta on ima da kaže o njoj? (FOTO)

Profimedia

Proslavljeni fudbalski as, Dejan Stanković, zakleo se supruzi Ani Aćimović na večnu ljubav pre više od dvadeset godina. Ona je zarobila njegovo srce nepovratno, a svoju ljubav krunisali su sa brakom u kojem su dobili tri sina - Filipa, Stefana i Aleksandra.

Supruga Dejana Stankovića - kraljica skromnosti i vrlina

Supruga Dejana Stankovića, osim što je centar sveta nekadašnjeg fudbalera, i te kako je posvećena majka koja je predano svoje sinove izvela na pravi put i pomogla im da stasaju u časne ljude. Iako je dominantan stereotip da supruge fudbalera vole da se eksponiraju, Ana je veliki izuzetak, te joj je najvažnije domaćinstvo i porodica, te je retko možemo videti ispred reflektora.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Zavirite u luksuzni dom Dejana Stankovića u srcu Beograda (FOTO)

 

 

Bračni partneri, koji su u zajednici od 2000. godine, svoju intimu čuvaju strogo za sebe, te retko kada iznose bilo kakve detalje svog odnosa javno. Međutim, Dejan je jednom prilikom prokomentarisao koliko mu supruga znači.

- Nedavno sam rekao da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada - rekao je Stanković svojevremno za magazin "Gloria" .

 

Komentari (0)

Loading