Celebrity News

Nekada momački stan, sada porodični dom: Ovde živi rukometaš Vlada Mandić, a jedan detalj je posebno zanimljiv! (FOTO)

Dom Vlade Mandića i Jasmine Trnavac odiše luksuznim detaljima, koji upotpunjuju njihovo porodično gnezo, u kojem podižu troje dece. Nekada ova oaza mira, bila je momački stan podređen potrebama rukometaša, ali dolaskom petnaest godina mlađe Jasmine, sve se promenilo.

Nekada momački stan, sada porodični dom: Ovde živi rukometaš Vlada Mandić, a jedan detalj je posebno zanimljiv! (FOTO)

Proslavljeni nekadašnji rukometaš Vlada Mandić, važio je za velikog zavodnika dok se nije skrasio pored supruge Jasmine. Oni su se venčali nakon šest godina veze, a nekada zakleti neženja svoj dom preuredio je tako da odgovara potrebama svih ukućana.

Dom Vlade Mandića i Jasmine Trnavac nekada je izgledao potupuno drugačije, a o tome svedoče i fotografije iz pomenutog doma. Primetno je da sad ima više topline u njihovom stanu, a nekada je to bila prava muška samačka oaza.

Pročitajte: Pre nego što se udala za prebogatog Saida, Jelena Bin Drai je bila SMRTNO ZALJUBLJENA u OVOG slavnog sportistu! (FOTO)

Youtube Screenshot

 

Ono što je i te kako upečtaljivo, jeste da stan rukometaša sadrži puno različitih umetnina, kao i čitav kutak za vina, čiji je strastven obožavalac. Osim kutka za odrasle, postoji i kutak za decu,u vidu dečije sobe koji obiluje igračkama. Kako je nekada govorio, Vlada nije storg otac, ali teži ka tome da njegova deca provode više vrema za radnim stolom nego sa igračkama.

Osim velike trpezarije koju ređe koristi, Mandić je uredio prostrani dnevni boravak u zagasitim bojama  i dekorisao mnogobrojnim uspomenama. Takođe, tu su i specijalni lusteri, poput onih u holivudskim domovima i sveće koje služe za ukras.

Pročitajte: Vlada Mandić - Molio sam sve da ćute, da ne kažu Jasmini

Youtube Screenshot

 

Kada oseti umor nakon napornog vežbanja, nekadašnji rukometaš pribegava masaži u specijalnoj stolici koju ima u svom domu, a tu je takođe i sto za profesionalnu masažu.

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji: 

 

 

Komentari (0)

Loading