Celebrity News

Posle TOLIKO godina, Marijana Mateus konačno pored zgodnog muškarca! Evo gde su viđeni (FOTO)

Ljubavni život Marijane Mateus nepoznanica je za javnost, a kada je nedavno "uhvaćena" u društvu markantnog muškarca, mnogi su se zapitali da li je kreatorka pronašla nekog sebi ravnog i da li je srećna u ljubavi.

Posle TOLIKO godina, Marijana Mateus konačno pored zgodnog muškarca! Evo gde su viđeni (FOTO)

Modna kreatorka Marijana Mateus iza sebe ima dva braka, a svoje emotivne partnere nakon razvoda nije predstavljala javnosti.  Iako su mnogi znatiželjni da saznaju da li je neko osvojio njeno srce, ona uvek ostaje nedorečena i misteriozna po pitanju svog emotivnog statusa.

Ljubavni život Marijane Mateus - predmet raznih spekulacija

Ljubavni život Marijane Mateus predmet je spekulacija, otkako se nedavno pojavila fotografija na kojoj bivša supruga Lotara Mateusa pozira sa izuzetno zgodnim muškarcem. Naime, ona se našla u Londonu, na poznatom festivalu umetnosti, a pored niza fotografija sa događaja koje je objavila, svu pažnju "ukrala" je pomenuta fotografija.

Pročitajte: Ne možemo da prestanemo da gledamo u ovu fotografiju! Šta se dogodilo Marijani Mateus?

Instagram

 

Misteriozni muškarac, pored kojeg Marijana ima širok osmeh je izvesni Idris Kan, koji je umetnik. Besprekorno stilizovani Idris i Marijana pozirali su među poznatnim licima svetske umetnosti, a mnogi nisu odoleli nego da nagađaju da li nešto postoji između njih sudeći po tome da kreatorka cveta.

Ipak, sasvim je izvesno da je umetnik Marijanin prijatelj, s obzirom na to da dizajnerka ima poznanstva i prijateljstva širom sveta.

Komentari (0)

Loading