Celebrity News

Sve osim očekivanog: Evo kako izgleda dečija soba Stefana i Tare Đoković (FOTO)

Dom Novaka Đokovića asocijacija je na porodičnu ušuškanost, ali i neizostavni luksuz. Upravo zbog toga javnost je ostala iznenađena izgledom spavaće sobe Stefana i Tare Đoković.

Sve osim očekivanog: Evo kako izgleda dečija soba Stefana i Tare Đoković (FOTO)

S obzirom da su Tara i Stefan Đoković deca prvog reketa sveta, javnost očekuje da žive bajkovit život u luksuzu, međutim, njihovi roditelji svojim naslednicima odabrali su sasvim drugačiju realnost.

Dečija soba Tare i Stefana Đokovića, sudeći po onome što smo na društvenim mrežama imali prilike da vidimo, minimalistički je uređena, neutralnih tonova, a jedino čega u njoj zasigurno ima u izobilju su interaktivne igračke, koje mališanima pomažu da razviju inteligenciju i koncentraciju.

Pročitajte: Izrasla u preslatku devojčicu! Pogledajte kako Novak razmenjuje poljupce sa ćerkicom Tarom nakon pobede u Beogradu (VIDEO)

Novak i Jelena daju sve od sebe da svoju decu vaspitaju da budu skromni, kao i da nauče vrednost učenja. Njihov dom ispunjen je knjigama, ljubavlju i osmehom, ali definitivno ne materijalnim luksuzom.

‒ Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti ‒ istakla je Jelena prilikom gostovanja na panelu „Budućnost je sad“. 

Instagram

 

Pročitajte: ČIST LUKSUZ - Zavirite u dom Novaka Đokovića vredan 10 miliona evra koji je OPLJAČKAN (FOTO)

I otkrila da je postavila neke potpuno druge temelje u vaspitanju svoje dece, a kako sve kreće iz porodičnog doma, dom Novaka Đokovića i njegove porodice uređen je tako da svaki član ima sve što mu je potrebno, ali ničega previše.

 

Komentari (1)

Loading
Zena

22:11 15.10.2021

Hvala Bogu. Normalni ljudi,normalni roditelji. Djokovici nisu bahati,iskompleksirani ljudi,koji se hvale svim i svacim,kao vecina poznatih licnosti.Iako je Novak,prvi reket planete,covek se maksimalno trudi,kao i Jelena,da svoju decu vaspitavaju u temeljima normalnim,jednostavnim,humanim vrednostima.Primer su,svima nama...