Celebrity News

Dirljiva porodična fotografija: Ćerke Mie Borisavljević zajedno u zagrljaju roditelja, a svi su odmah primetili SAMO JEDNO (FOTO)

Ćerke Mie Borisavljević, Ema i Tea, najveće su blago pevačici i njenom partneru Bojanu Grujiću, a nedavno se pojavila njihova zajednička, dirljiva fotografija.

Dirljiva porodična fotografija: Ćerke Mie Borisavljević zajedno u zagrljaju roditelja, a svi su odmah primetili SAMO JEDNO (FOTO)

Popularna pevačica Mia Borisavljević i njen partner Bojan Grujić, postali su roditelji po drugi put u julu ove godine, kada je na svet došlo njihovo novo malo čedo, ćerkica Tea. Kako je pevačica jednom prilikom napisala, Tea je sve što je ona sanjala još u petoj nedelji trudnoće, a njen dolazak na svet bio je jedan od najsrećnijih dana u domu porodice Borisavljević-Grujić .

Ćerke Mie Borisavljević su njena kopija

S ozbirom na to da je Mia preokupirana roditeljskim obavezama oko male Tee i njene starije sestre Eme, u poslednje vreme se nije tako često oglašavala na društvenim mrežama. Ipak, nedavno je pevačica objavila fotografiju koja je raznežila sve njene pratioce i pokazala jačinu roditeljske ljubavi koju ona i njen partner imaju prema svojim ćerkama.

Pročitajte: Skoro je vratila devojačku kilažu - Mia Borisavljević otkriva kako da smršate nakon porođaja!

 

 

Naime, ćerke Mie Borisavljević su pozirale zajedno sa ponosnim roditeljima na fotografiji koja je nastala u jutarnjim časovima, a mnogi su primetili nešto neverovatno. Sudeći po pomenutoj fotografiji, beba Tea, koja ima svega tri meseca je potpuna kopija svoje majke Mie i sestre Eme, što su pevačicini pratioci odmah uvideli i ostavili pregršt pozitivnih komentara ispod objave.

 

Komentari (1)

Loading
Marina

12:58 17.10.2021

Najlepši muškarac kog sam videla. Svaka mu čast. Lepa porodica