Celebrity News

Mesto gde stanuje sreća: Ovde žive mala Vera, misteriozni Uroš i Marina Tadić (FOTO)

Dom Marine Tadić prava je oaza ljubavi i sreće. Misteriozna pevačica, koja se sa scene povukla kako bi se posvetila porodici, supruga i ćerku gotovo nikada ne pokazuje javno, a svoju ljubav neguju u toplini porodičnog doma.

Mesto gde stanuje sreća: Ovde žive mala Vera, misteriozni Uroš i Marina Tadić (FOTO)

Vest da se u tajnosti udala, Marina Tadić otkrila je skoro godinu dana od kada je suprugu Urošu rekla sudbonosno da. Sa ćerkicom i suprugom osnovala je porodicu i hrabro zaštitila svoje gnezdo, odrekavši se mikrofona na neko vreme.

- Mnogo sam sad mirnija, nekako sam postavila te neke prioritete i sve je lakše i lepše. Kad dođe dete, sve se preokrene. Kad sam bila sama, sve je bilo fokusirano na posao, stalno je bila neka tenzija, frka, samo da se radi, a kad dobiješ dete, shvatiš da ti to uopšte nije toliko važno koliko je važno da ona bude srećna - ispričala je za "Premijeru" pevačica.

Pročitajte: Marina Tadić je o braku dugo ćutala, a sada je otkrila nikad viđeni detalj (foto)

Sada ona i njena porodica žive ušuškano u svom toplom beogradskom domu, gde je sve uređeno po meri male Vere.

Njena spavaća soba je prava mala bajka, za koju je mama osmišljala svaki detalj, kako bi za svoju devojčicu napravila "mali svet čuda".

Pročitajte: Uroš ne voli da se eksponira, ali pevačica nije mogla da odoli - Marina Tadić pokazala muža, ćerku i besprekornu figuru (foto)

Dnevni boravak sa druge strane prostran je i opremljen funkcionalnim, modernim nameštajem, kako bi porodica zajedno mogla da uživa, a da uvek bude i dovoljno prostora za igru sa Verom.

 

Komentari (0)

Loading