Celebrity News

Nikad viđena fotografija: Evo kako je Snežana Đurišić izgledala na početku karijere (FOTO)

Fotografija Snežane Đurišić koja se pojavila na društvenim mrežama, poptuno je ostavila bez daha sve obožavaoce pevačicinog lika i dela, s obzirom na to da ju je malo ko prepoznao.

Nikad viđena fotografija: Evo kako je Snežana Đurišić izgledala na početku karijere (FOTO)

Dejan Milićević

Jedna od najvećih zvezda folk muzike, Snežana Đurišić,  na sceni je više decenija, a i dan danas sa istim žarom izvodi svoju muziku i pesme koje su postale legendarne.

Fotografija Snežane Đurišić iz mladosti ostavlja bez daha

Pored toga što Snežana ima anđeoski glas, ona izgleda dostojanstveno i negovano za svoje godine, a sudeći po nedavnoj objavi na jednoj stranici, pevačica je oduvek bila simbol lepote.

Pročitajte: ON JOJ JE ZADAVAO GLAVOBOLJE - Evo kako izgleda PROBLEMATIČNI sin Snežane Đurišić i čime se danas bavi (FOTO)

 

 

Naime, fotografija Snežane Đurišić i mladosti, nastala je 1974. godine, kada je pevačica imala braon boju kose, te ju je malo ko poznao s obzirom na to da je njena plava kosa njen zaštitni znak. Mlada i jedra, pevačica je i tada mamila uzdahe jačeg pola, a primetno je da svoje lice nije znatno korigovala sa godinama već je zadržala prirodan izgled.

Komentari (0)

Loading