Celebrity News

Svi pričaju o sinu Ivice Dačića i njegovoj devojci pevačici, a OVO JE RAZLOG (FOTO)

Sin Ivice Dačića pojavio se sinoć na otvaranju jednog beogradskog restorana, a društvo mu je pravila njegova emotivna izabranica, pevačica Milica Jokić.

Svi pričaju o sinu Ivice Dačića i njegovoj devojci pevačici, a OVO JE RAZLOG (FOTO)

Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, Ivica Dačić, ponosan je što je tokom godina uspešno čuvao intimu svoje porodice. Pa ipak, sada kada su deca odrasla, drago mu je da svako od njih vodi svoj život.

Luka Dačić, sin Ivice Dačića, dugo je živeo život, povučen od medija. Međutim, sada, kada je njegovo srce osvojila pevačica Milica Jokić, njih dvoje su postali jedna od vodećih tema pripadnicima sedme sile.

Luka i Milica svoju ljubav ne kriju, pa se tako srećni i zaljubljeni sve češće pojavljuju na javnim događajima. Sinoć je par prisustvovao na otvaranju jednog beogradskog dešavanja, a sve oči bile su uprte u njih.

Pročitajte: Sin Čedomira Jovanovića zgodan je i neustrašiv, preti da zaseni Veljka Ražnatovića (FOTO)

ATA Images

 

Vezi dugoj nekoliko meseci prethodilo je prijateljstvo koje je trajalo čak šest godina, otkrila je pevačica u jednom intervjuu. A dok ona osvaja estradu, njen emotivni izabranik odlučio je da se posveti privatnom biznisu.

Srećni i zaljubljeni sa lica nisu skidali osmehe, a prisutni nisu mogli a da ne primete, koliko su skladan par Milica i Luka.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading