Celebrity News

OTKRIVAMO: Ko je zet Željka Mitrovića i odakle mu MILIJARDE? (FOTO)

Zet Željka Mitrovića, partner njegove ćerke Kristine, postao je tema broj jedan u medijima, sudeći po tome da je naslednica imperije "Pink" blizu toga da stane na ludi kamen. Mnogi su se zapitalli odakle toliki novac vereniku starije ćerke Milice i Željka Mitrovića, ali uzbrzo je sve postalo jasno.

OTKRIVAMO: Ko je zet Željka Mitrovića i odakle mu MILIJARDE? (FOTO)

Milica i Željko Mitrović nisu uspeli da sakriju od javnosti koliko su oduševljeni odabriom partnera svoje ćerke Kristine. Zet Željka Mitrovica, Ukrajinac Ilija, drži ćerku Mitrovića kao malo vode na dlanu, te javnost neretko svedoči o njihovom luksuznom životu i živopisnim doživljajima.

Pročitajte: ZAVIRITE U LUKSUZNU LETELICU - Ovo je novi avion Željka Mitrovića (FOTO)

Instagram

 

Dugo se spekulisalo odakle vereniku Kristine Mitrović toliko novca, s obzirom na to da neretko leti privatnim avionima, kupuje u ekskluzivnim radnjama renomiranih brendova širom sveta i obasipa naslednicu imperije "Pink" skupim poklonima, poput unikatne Lady Dior torbe koja vredi čitavo bogatstvo.

Pročitajte: Veliki Getsbi na srpski način - Ovako je Mitrovićeva ćerka proslavila rođendan! Svi pričaju samo o poklonu tate Željka (FOTO/VIDEO)

Instagram

 

Naime, kako su pisali domaći mediji, zet Željka Mitrovića je naslednik imperije uranijuma i jedan od najmlađih milijardera na svetu. Oni koji poznaju mladi par kažu da je Ilijina porodica jedna od najuspešnijih u svetu kad je u pitanju uranijum, piše "Kurir". Osim porodičnog biznisa mladi Ilija ima i sopstveni, koji vodi iz Londona i Ujedninjenih Arapskih Emirata. On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio jedan od najboljih studenata, a posebno se ističe po znaju mnogo stranih jezika, piše pomenuti medij.

Zet Željka Mitrovića pravi je džentlmen

Zaljubljeni par putuje širom sveta, neretko se fotografiše i objavljuje fotografije na društvenim mrežama svog luksuznog života. Ilija je posbeno ljubitelj dobrih tompusa, za koje izdvaja velike sume novca, kao i ekskluzivnih restorana.

- Ukrajinac obožava Željka i odlično je upućen u svaki njegov projekat. Podržava ga u poduhvatima, a i s budućom taštom Milicom se savršeno slaže - kaže za"Kurir" izvor blizak porodici Mitrović.

Pročitajte: Željko Mitrović nije žalio ni evro - Luksuzna proslava na jahti u čast jubileja Milice Mitrović (FOTO/VIDEO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading