Celebrity News

Anu Lečić svi znate, a evo kako izgleda Ivan, stariji sin Branislava Lečića (FOTO)

Sin Branislava Lečića, koga je kao i ćerku Anu dobio u braku sa Ivanom Vujadinović, jedan je od retkih koji je kao dete poznatog oca uspeo potpuno da sačuva svoju intimu.

Anu Lečić svi znate, a evo kako izgleda Ivan, stariji sin Branislava Lečića (FOTO)

Glumac Branislav Lečić ima troje dece, sina Ivana i ćerku Anu iz prvog i sina Lava iz drugog braka sa voditeljkom Ninom Radulović. I dok je Ana odabrala da bude glumica, a Lav se nekoliko puta slikao sa svojim roditeljima za najčitanije magazine, Ivan Lečić odabrao je da svoj život potpuno sačuva od očiju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Stariji sin Branislava Lečića sa ocem i majkom, koji su se 2007. godine razveli, u dobrim je odnosima, a posebnu bliskost ima sa sestrom Anom. Ipak, o njegovom životu danas se malo zna, jer svoje studije, emotivnu izabranicu i život u kome uživa, Ivan je odlučio da sačuva za sebe.

Pročitajte: Ana Lečić: Teško da će ocu i bratu bilo koji moj muškarac biti dovoljno dobar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Ipak, sestrinska ljubav i po koja simpatična fotografija na "Instagramu" Ane Lečić otkrivaju da je Ivan pravi dasa, za kojim devojke danas lude, kao što su nekada ludele za njegovim ocem Branislavom.

 

Komentari (2)

Loading
Nina

08:14 18.10.2021

Ana je prelepa, možda naša najlepša glumica trenutno. Stvarno ima posebnu lepotu. I Milena Radulović takodje poseduje specifičnu lepotu. Al Ana mi je jos lepša.

Majat

15:36 19.10.2021

Dečko uopšte ne liči na oca. Izgleda da samo Ana pomalo liči na Branislava. Kad bolje razmislim, možda je tako i bolje.