Celebrity News

Kad vidite fotografiju sve će vam biti jasno: Ovo je BIVŠI DEČKO Melanije Tramp

Bivši dečko Melanije Tramp, sa kojim je bila pre Donalda Trampa, govorio je o tome kako je upoznao nekadašnju prvu damu SAD i priča je filmska.

Kad vidite fotografiju sve će vam biti jasno: Ovo je BIVŠI DEČKO Melanije Tramp

Melanija Tramp, supruga Donalda Trampa, često je predmet raznih spekulacija, a znatiželjni pripadnici sedme sile donedavno nisu uspevali da je povežu ni sa jednim muškarcem tokom braka a ni pre njega, iako su joj smeštane razne afere od političkih protivnika njenog muža.

Bivši dečko Melanije Tramp govorio je o njihovoj vezi javno

Ipak, pre nekoliko godina, kako je pisao "Dejli mejl", a prenosili domaći mediji, pojavio se izvesni Jure Zorčić, poreklom iz Slovenije koji tvrdi da je sa Melanijom bio u emotivnoj vezi.

Bivši dečko Melanije Tramp, kako je sebe predstavio, na jednoj američkoj televiziji, opisao je njihov prvi susret, koji je, kako kaže, bio filmski.

Pročitajte: Melanija Tramp skandal više ne može da spreči, isplivala dugo skrivana istina!

screenshot

 

- Bilo je kao u filmu. Bio je topao letnji dan 1991. godine i to je bilo novo jutro za političku situaciju u našoj zemlji, koja je bila okružena ratom. Grad je bio prazan i blokiran od strane vojske. Vozio sam motor i na ulici sam primetio devojku i zapitao se - ko je ona? Pošto mi se jako dopala, pratio sam je", rekao je Jure za "ABC" televizij, prenosi "Blic žena" .

Prema rečima Žorčića, Melanija i on bili su nekoliko godina u vezi, a potom je Trampova supruga sredinom devedesetih odlučila da napusti zemlju i oproba se u svetu mode na pistama Italije, Francuske i Amerike, a ovoj navodnoj vezi nikada se nije oglašavala.

 

Komentari (0)

Loading