Celebrity News

Pre Perućice i Filipa Živojinovića, ljubila je OVOG POPULARNOG PEVAČA! Evo ko je osvojio Aleksandru Prijović na početku karijere (FOTO)

Bivši dečko Aleksandre Prijović popularni je pevač, sa kojim se pevačica zabaljala na početku svoje karijere.

Pre Perućice i Filipa Živojinovića, ljubila je OVOG POPULARNOG PEVAČA! Evo ko je osvojio Aleksandru Prijović na početku karijere (FOTO)

Aleksandra Prijović u skladnom je braku sa Filipom Živojinovićem, sa kojim ima sina Aleksandra. Njih dvoje žive pravu bajku, te svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, a mnogi su znatiželjni kada je u pitanju Aleksandrina ljubavna prošlost.

Bivši dečko Aleksandre Prijović je popularni pevač

Poznato je da se Prijovićka zabavljala sa kolegom Ljubom Perućicom pune dve godine, a malo ko je znao da on nije jedini muškarac sa javne scene koji je osvojio njeno srce. Naime, bivši dečko Aleksandre Prijović je pevač Amar Gile Jašarshapić, piše "Puls online" .

Kako piše pomenuti medij, njihova veza bila je burna, a definitivno su se rastali 2013. godine.

Jednom prilikom je Amar, koji je danas takođe srećno oženjen i ima sina, prokomentarisao svoj odnos sa Aleksandrom i otkrio da li su u dobrim odnosima nakon raskida.

Pročitajte: Prevario je sa komšinicom - Zbog ovoga je došlo do kraha ljubavi Aleksandre Prijović

 

 

- Nije mi Aleksandra čestitala rođenje sina do danas. Ne srećemo se. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u „Grandovim“ emisija, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i nismo se rastali u svađi - rekao je pevač za bosanske medije svojevremeno.

Komentari (0)

Loading