Celebrity News

EKSKLUZIVNO! Oženio se Miša Dragičević, pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE sa venčanja!

Oženio se Miodrag Dragičević.

EKSKLUZIVNO! Oženio se Miša Dragičević, pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE sa venčanja!

Talentovani mladi glumac na ludi kamen stao je danas sa svojom emotivnom izabranicom i koleginicom Oliverom Bacić. Par je pre par meseci putem društvenih mreža potvrdio da čeka dete, stoga je bilo samo pitanje dana kada će se svadbeno veselje dogoditi. Mlada, koja samo što se nije porodila, blistala je u jednostavnoj beloj haljini sa rukavima od tila na tufnice, dok je radosni mladoženja poneo odelo skrojeno po meri.

Pročitajte: Miodrag Dragičević ponovo zaljubljen: Srce mu je ukrala ona (foto)

Instagram

 

Glumački par, koji sve češće zajedno gledamo na malim ekranima, bračne zavete razmenio je u krugu članova najuže porodice, a glumčeva sestra Tamara Dragičević posebno je bila vesela i radosna. Novopečene supružnike ispred restorana u kom su upriličili slavlje sačekali su trubači, a po objavama koje iz minuta u minut raduju njihove pratioce može se zaključiti da su im i sve ostale zvanice izuzetno lepo raspoložene.

Instagram

 

" Oženio se Miodrag Dragičević! " sigurno je najlepša vest današenjeg dana. Svi koji prate rad mladog glumca radosni su zbog ovog njegovog vrlo važnog životnog poteza, ipak najradosniji su njegovi roditelji. Miodrag je ranije za medije ispričao kako ga majka i otac često pitaju kada će da se skrasi i oženi, a sada im je tu želju i uslišio. Tamara i Marija, Miodragove sestre, posebno lepo izgledaju danas, a njihove interesantne odevne kombinacije privlače pažnju i nešto je o čemu će se narednih dana sigurno dosta pričati.

Govoriće se zasigurno i o objavi Miodragovog zeta Petra Benčine koji je sa pratiocima na "instagramu" podelio dirljivu objavu povodom ovog važnog porodičnog događaja.

- Moj Šomi, bio si dečak kada smo se upoznali. U međuvremenu si postao sjajan glumac, muž a uskoro i ćale. Dečak si u duši i dalje ostani takav - napisao je Benčina ispod zajedničke fotografije sa mladencima.

Pročitajte: Dan o kome se već pet godina priča! Neviđene fotografije sa venčanja Tamare Dragičević i Petra Benčine

 

 

Komentari (0)

Loading