Celebrity News

Ekskluzivne fotografije: Njihov RAZVOD je bio TEŽAK, a evo kako su se na venčanju voleli Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin!

Venčanje Sanje Marinković i Aleksandra Uhrina te 2011. godine privuklo je veliku pažnju javnosti. Ne toliko zato što se dogodilo u tajnosti već zbog pojedinosti i slučajnosti koje su nju i njenog, već sada, bivšeg izabranika toga dana pratile, a o kojim je nešto kasnije voditeljka javno govorila.

Ekskluzivne fotografije: Njihov RAZVOD je bio TEŽAK, a evo kako su se na venčanju voleli Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin!

Autorka emisije “Magazin in” svojevremeno je umela da kaže da je do sklapanja braka između nje i montažera došlo sasvim slučajno. Da su isto tako nehoteći na ludi kamen stali baš 11.11.2011. godine, kao i da je za organizaciju u najvećoj meri bio zadužen mladoženja, koji je svojoj nevesti napravio i bidermajer. Budući da su se za venčanje odlučili naprečac, Sanja i Aleksandar bračne zavete razmenili su u limuzini na putu do aerodroma, a za kumove su odabrali svako svog brata, ona Bojana Marinkovića, on Dušana Uhrina. 

- Limuzina je došla po nas kući, a na putu do aerodroma jedno drugom smo se obećali na večnu vernost. Pošto su naše ulice pune rupa, bez obzira na to što je automobil izuzetno veliki, u jednom trenutku sam, želeći da se prebacim sa jednog na drugo sedište, pala, a i ružno sam se potpisala - ispričala je kroz smeh svojevremeno Sanja koja se sa novopečenim suprugom, njenim i njegovim bratom i njihovim suprugama odmah po zaključenju braka avionom zaputila u Pariz, gde je upriličila skromno svadbeno veselje.

- U hotelu je bilo romantično i predivno. Svečanu večeru smo organizovali u klubu Le matignon koji mi je preporučila Marijana Mateus i nije pogrešila jer smo se fantastično proveli. Imali smo i wedding cup cake koji je bio izuzetno ukusan, a nakon večere otišli smo u Hemingvej bar u sklopu hotela Ritz. Sutradan smo organizovali još jednu večeru i u Beograd se vratili pomalo mamurni.

Pročitajte: Ovo je JELOVNIK Sanje Marinković: Otkrijte tajnu ishranu poznate voditeljke

Privatna Arhiva

 

Na dan svog venčanja Marinkovićeva je bila izuzetno elegantna i lepa, a umesto venčanice odabrala je crvenu haljinu. 

- Crvena boja je bila posebni hit te godine i videla sam je na svim naslovnim stranama modnih žurnala, i donosi sreću. Kad sam otišla kod kreatorke Suzane Perić da odlučimo kako će izgledati haljina, prvo me je pitala koju boju želim, a onda smo se za petnaestak minuta dogovorile o svemu ostalom. Za Aleksandra, koji je takođe bio ležerno odeven, stajling je birao Ašok Murti-  rekla je ranije Sanja koja ni bidermajer nije želela da  baci, kako to nalaže tradicija, već ga je ostavila u hotelskoj sobi.

Pročitajte: Najbolji drug mu je Anastasijin dečko, a veza sa OVOM poznatom lepoticom se završila skandalom! Evo ko je dečko Sanje Marinković

Privatna Arhiva

 

Venčanje Sanje Marinković posebnim je učinio najmlađi gost, voditeljkin i montažerov sin Strahinja, koji je tada imao svega tri godine i kruna je njihove ljubavi, koja se, nažalost, početkom godine prekinula a probudila se tokom realizacije zajedničkog poslovnog projekta.

- To je bila uzajamna ljubav na prvi pogled. Oboje smo veoma temperamentni, i mislim da je u našem slučaju to bilo presudno. Ja sam godinama radila po televizijama a nikada ga nisam srela i jednom sam došla u studio besna na ceo svet i ugledala njega. On je montažer-reditelj po struci i pričali smo nekih 15 minuta posle kojih sam rekla drugarici da je on čovek za mene. Saznala sam da je slično bilo i sa njegove strane. Rekao mi je da me je gledao i da sam mu bila veoma seksi i privlačna a da sam mu se još više svidela posle upoznavanja - pričala je davno ona.

Pročitajte: "OTKAKO JE U PUBERTETU, BORBA NE PRESTAJE": Evo kako izgleda SIN Sanje Marinković i kako voditeljka danas opisuje njihov odnos (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Poznata voditeljka, nakon razvoda ostala je u divnim odnosima sa bivšim partnerom, najpre zbog sina.

- Iako smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i, kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kao što je nekada bilo - rekla je.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading