Celebrity News

Luksuz sa pogledom na Bosfor: Zavirite u dom Emine Jahović u kojem živi sa sinovima nakon razvoda (FOTO)

Dom Emine Jahović oličenje je prefinjenosti i dobrog ukusa, a pevačica je svaki detalj svog porodičnog gnezda pažljivo odabrala, kako bi zadovoljila svoje potrebe i pružila svojim sinovima prijatan prostor za odrastanje.

Luksuz sa pogledom na Bosfor: Zavirite u dom Emine Jahović u kojem živi sa sinovima nakon razvoda (FOTO)

Pevačica Emina Jahović nakon razvoda od Mustafe Sandala našla je novi dom u Istanbulu, gde živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, a prilikom dekorisanja imala je puno ideja i ništa nije prepustila slučaju. Dom Emine Jahović i njenih sinova nalazi se u komšiluku gde su prvobitno živeli, kako bi deca mogla što češće da viđaju oca.

Zavirite u dom Emine Jahović

Emina neretko postavlja na društvene mreže fotografije iz svog doma, te se sudeći po njima može zaključiti da je njen novi stan uređen u minimalističkom i modernističkom stilu. Dominiraju krem tonovi i bele boje, koje dopirnose da čitav prostor izgleda elegantno, a vrlo i je prozračan i pun svetlosti.

Pročitajte: Zgodan i ponovo Turčin - Evo ko je muškarac koga Emina SADA zove ‘dušo’ (FOTO)

Iako je pre pevačica živela sa, sada bivšim, suprugom Mustafom Sandalom u vili vrednoj preko 700.000 evra, njoj nije smetalo da se preseli u manji prostor, već je odličila da iskoristi maksimum što se dekorisanja tiče. Ogledala sa zlatnim ramom, mermerni zidovi, zatstakljena bašta - samo su jedni od mnogobrojih pažljivo sređenih kutaka u domu Emine Jahović.

Pročitajte: Kao da Emina nije postojala - Bivši muž Emine Jahović uputio novoj devojci šokantnu poruku (FOTO)

Ipak, najlepši kutak zasigurno je terasa sa koje se pruža pogled na Bosfor, na kojoj Emina verovatno ispija jutarnje kafe i sprema se za predstojeće obaveze dok joj prizor ka moru unosi mir.

Pročitajte: PUKLO PRIJATELJSTVO! Ovo je DOKAZ da Emina Jahović i Milica Todorović VIŠE NE RAZGOVARAJU i to posle ogromnog hita koji su snimile

Instagram

 

– Prethodna kuća je prelep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu - rekla je Emina svojevremno za “Gloriju” .

Pročitajte: Dijeta Emine Jahović koju ćete obožavati - Strogo su joj zabranjene ove namirnice

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading