Celebrity News

"Partner me najviše voli" : Ko je misteriozni muž Minje Miletić i otac njenog deteta?

Muž Minje Miletić potpuna je nepoznanica za javnost, a voditeljka ima dobar razlog zašto je to tako.

"Partner me najviše voli" : Ko je misteriozni muž Minje Miletić i otac njenog deteta?

Miloš Nadaždin

Voditeljka Minja Miletić pre više od godinu dana ostvarila se u ulozi majke. Ova najradosnija životna uloga donela joj je istinsku sreću, a njena ćerkica Anika raste iz dana u dan. Ipak, kada je u pitanju voditeljkin partner, javnost je potpuno neupućena. Razlog za to leži u tome što je Minja sasvim ispunjena i voljena, te ne želi da bilo šta remeti njenu idiilu.

Muž Minje Miletić je misterija za javnost

Kako je ispričala svojevremeno za "Story" , voditeljka je oduvek verovala u velike ljubavi, a takva joj se baš i dogodila.

- Uvek sam verovala u velike ljubavi sa srećnim početkom i bez kraja, stoga i nastojim da maksimalno uživam u ovim divnim trenucima i ne dozvoljavam da bilo šta remeti moj mir - rekla je Minja.

Ipak, ko je muž Minje Miletić, pitanje je na koje niko osim njenih najbližih nema odgovor, a voditeljka striktno želi da to tako i ostane.

- Javna sam ličnost i poštovanje prema publici i javnosti koja me voli i ceni moj rad iskazujem upravo na ovaj način, obraćanjem putem novina. Takođe, smatram da postoji razllika između privatnog i javnog života, a moj partner je deo moje najveće intime i želim da tako ostane - dodala je ona.

Doduše, lepa voditeljka, kada je govorila o svojim trudničkim danima, otkrila je da je upravo osoba koja je najviše voli - njen misteriozni partner i otac njenog deteta.

Pročitajte: Samo za odabrane - Story vas vodi na intimnu rođendansku proslavu Minje Miletić (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

- Mama i tata su tu da brinu. Njihovi saveti uglavnom su usmereni ka tome da se opustim, uživam i posvetim sebi i svom zdravlju. Sestra mi najviše ugađa, zasmejava me sestričina Una, dok me najviše voli partner - rekla je svojevremeno Minja Miletić.

 

Komentari (0)

Loading