Celebrity News

Zgodan i PREBOGAT: Ko je muž Maje Nikolić i čime se ZAISTA bavi! (FOTO)

Voditeljka Maja Nikolić u suprugu Aleksandru pronašla je sigurnu luku.

Zgodan i PREBOGAT: Ko je muž Maje Nikolić i čime se ZAISTA bavi! (FOTO)

Ako se neka javna ličnost, ne samo u televizijskom svetu već i šire, može pohvaliti idiličnom porodicom onda je to svakako voditeljka televizije "Nova S" Maja Nikolić (47) koja već pune 23 godine neguje skladan odnos sa suprugom Aleksandrom Nikolićem. Sa ovim uspešnim preduzetnikom voditeljka emisije "Među nama" danas ima troje dece, ćerke Teu i Tiju i sina Darka. Upoznali su se na zanimljiv način, prilikom jednog avionskog leta za Atinu davne 1998. godine i od tada nisu dozvolili da im išta pokvari sreću, što ih čini jednim od sve ređih parova na našoj javnoj sceni.

 

 

Mediji navode da je suprug poznate voditeljke po profesiji ekonomista i da važi za uspešnog preduzetnika. Bio je vlasnik radnje „Foto Toni“, a u njegovoj biografiji stoji da se od 2006. bavi poslovnim konsaltingom.

- Aleksandar je moj vitez 21. veka jer se pored njega uvek osećam zaštićeno. Mi smo se jednostavno pronašli i verujem da smo oboje ljudi koji se raduju sreći, uspehu i koji ne koče jedno drugo. U tom smislu je možda moj suprug drugačija vrsta muškarca, koji me nikada nije kočio i uvek bio samo vetar u leđa. Možda je i to odgovor na pitanje kakav je on muškarac. Nadam se i trudila sam se svih ovih godina da i ja budem baš takva žena - rekla je nedavno Maja i dodala da je porodica njena najveća sreća.

Pročitajte: Maja Nikolić pokazala celu porodicu: Ćerke su joj prave lepotice (FOTO)

 

 

- Bez ikakve dileme moj suprug i moja porodica jesu moja najveća životna sreća i tu nema ni mnogo pameti. Verujem da zaista govorimo o sreći da nađemo nekog sa kim možemo da napravimo dobar kvalitetan život koji će nas činiti srećnim, život u kojem ćemo stremiti istim stvarima i sada 20 godina kasnije znam da je nakon te početne sreće potrebno i mnogo ljubavi, predanosti tom našem zajedničkom cilju. Kada kažem sreća mislim da je to mala reč, moja porodica je smisao mog života - poručila je voditeljka.

Komentari (1)

Loading