Celebrity News

Maja Berović pokazala go TRUDNIČKI STOMAK i otkrila POL BEBE (FOTO)

Prve fotografije trudne Maje Berović raznežile su pevačicine fanove.

Maja Berović pokazala go TRUDNIČKI STOMAK i otkrila POL BEBE (FOTO)

Nagađanjima je došao kraj. Muzička zvezda Maya Berović, nakon brojnih spekulacija da je u drugom stanju, odlučila je da ovu radosnu vest podeli sa svojim fanovima. Kako saznajemo Maya je ušla u šesti mesec trudnoće, a na svet će u februaru doneti dečaka. 

- Izgleda da će biti nešto više beba sledeće godine nego večeras, jer Mama Bebović coming soon. Neizmerno sam srećna i blagoslovena što ću na svet doneti jedan novi život! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih meseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da celokupnu sezonu iznesem maksimalno profesionalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih meseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor  konačno može da počne - izjavila je Maya ovim povodom.

Pročitajte:Retka zajednička fotografija: Ovo je suprug Maje Berović sa kojim se odmara u Dubaiju

 

 

Zanimljivo je da će nakon petnaest godina karijere, pevačica koja sa suprugomAlenom Dragosavom živi u Austriji, po prvi put otići na zaluženi odmor, a do tada će se truditi da za obožavaoce spremi nove pesme sa kojima će se nakon porođaja vratiti na muzičku scenu.

Komentari (0)

Loading