Celebrity News

Velika devojka! Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na putovanju KONAČNO pokazali ćerku Ninu! (FOTO)

Fotografija Jelene Tomašević, koju je pevačica objavila na društvenim mrežama pokazuje koliko ima skladnu porodicu, te su se svi njeni pratioci oduševili.

Velika devojka! Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na putovanju KONAČNO pokazali ćerku Ninu! (FOTO)

Glumac Ivan Bosiljčić često radi na projektima van Srbije, a kada negde otputuje, neretko mu supruga Jelena Tomašević pravi društvo. Naime, nedavno, poznati par je sa ćerkicom Ninom otputovao u Rusiju, u Moskvu.

Pevačica ne krije koliko je opičinjena ovim gradom, a do sada, kako je napisala ispod jedne od svojih objava sa putovanja, često je u njemu boravila. Fotografija Jelene Tomašević sa ćerkicom Ninom i suprugom Ivanom oduševila je njene pratioce i prijatelje na društvenim mrežama, i dobila pregršt komentara.

Pročitajte: Jelena Tomašević ponela omiljeni jesenji beauty trend svih dama - Evo u čemu je tajna! (FOTO)

 

 

- Često sam bila u Moskvi, ali zbog obaveza nisam stizala da obidjem jedan od simbola ovog grada - hram Vasilija Blaženog, koji se nalazi na Crvenom Trgu. Ovog puta smo se Nina, Ivan i ja odmah zaputili tamo. Potpuno sam očarana onim što sam videla unutra, ali i onim što sam imala priliku slučajno da čujem- napisala je pevačica oduševljeno.

Pročitajte: Ljubomora je jedna negativna emocija - Jelena Tomašević otvorila dušu o suprugu Ivanu Bosiljčiću

 

 

 

Komentari (0)

Loading