Celebrity News

FOTOGRAFIJA STARA PREKO TRI DECENIJE: Pogledajte kako je Lepa Lukić izgledala na venčanju, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Lepa Lukić i Vladimir Perović venčali su se pre nekoliko decenija, a na dan venčanja izgledali su srećnije nego ikada.

FOTOGRAFIJA STARA PREKO TRI DECENIJE:  Pogledajte kako je Lepa Lukić izgledala na venčanju, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Pevačica narodne muzike, Lepa Lukić, venčala se sa menadžerom Vladimirom Perovićem davne 1977. godine. Lepa Lukić i Vladimir Perović imali su svadbu za 400 zvanica, upličeno je neverovatno slavlje sa čak 20 orkestra, kako su svojevremeno pisali mediji.

Lepa Lukić i Vladimir Perović nisu imali srećan završetak

Nedavno je pojavila fotografija sa njihovom najsrećnijeg dana, na kojoj je čuvana pevačica presrećna, a svi komentarišu kako je u tom periodu izgledala najlepše, sudeći po tome da je cvetala od ljubavi. 

Ipak, iako su imali raskošno venčanje, par se razveo, zbog nepremostivih razloga, a Perović je svojevremeno u jednoj emisiji ispričao zbog čega je došlo do rastanka.

Pročitajte: Miroslav Ilić troši 3000 evra mesečno, Lepa Lukić mu odbrusila - Toliko ne potrošim ni u Kanadi!

 

 

- Napadala me je stalno da ću je ostaviti. Nismo mi imali neku veliku svađu ali me je stalno sumnjičila – ti ćeš ovo, ti ćeš ono, meni će proći popularnost. Ja sam tada počeo da radim sa Šabanom Šaulićem osamdesetih godina. On je tada bio velika zvezda. Lepi je jedno vreme pala popularnost i to je bio osnov zašto smo mi počeli da se razilazimo - ispričao je Vladimir, prenosi "Republika" .

Takođe, on je dodao da je na neki način bio "u senci" supruge Lepe.

- Kad smo se oženili 1977. napravili smo veliku svadbu, 20 orkestara je bilo, svi pevači, imali smo jedno 400 ljudi. Sutra naslovu novinama "Udala se Lepa" . Moje ime niko pomenuo nije. Mene su zvali Lepin Vlada. To je Toma Zdravković smislio - otkrio je menadžer svojevremno, prenosi pomenuti medij.

Komentari (1)

Loading
Nekada medijski čovek

19:20 19.10.2021

Lepo je to što objavljujete, samo novinari moji, štamparskih grešaka je pun k. Nije "čuvana pevačica" već Čuvena Lepa. Kada pišete, pročitajte nekoliko puta da vidite šta je napisano i gde su greške!