Celebrity News

Trudna Valentina Terzić proslavila 30. rođendan, jedna zvanica će vas šokirati (FOTO)

Rođendan Valentine Terzić, trideseti po redu, obeležen je sa stilom, initmnom proslavom na kojoj su prisustvovali najbliži prijatelji i porodica.

Trudna Valentina Terzić proslavila 30. rođendan, jedna zvanica će vas šokirati (FOTO)

Kostadin Terzić i Valentina, nedavno su uplovili u bračne vode, a nakon veličanstvene proslave svadbe, usledio je rođendan Valentine Terzić, koji nije mogao da protekle bez intimne ali svečane proslave sa najbližim osobama koje su uz popularni par.

Pročitajte: Story EKSKLUZIVNO SAZNAJE - Kostadin i Valentina Terzić presrećni! Mali Vuk Terzić uskoro postaje stariji brat

Instagram

 

Naime, ovim povodom, organizovan je rođendanski ručak, koji je oduševio slavljevnicu koja je bila u centru pažnje, sudeći po tome da je "njen dan" u pitanju. Okupljanje nije moglo da protekne bez Kostadinove sestre Maše, a bio je prisutan i producent Ljubomir Dorontić.

Čitavo društvo uživalo je u dobroj hrani i atmosferi, a čini se da Kostadin nije skidao pogled sa svoje izabranice, koja je ovom prilikom obukla svedenu belu košulju i ponela skupocenu torbu.

Pročitajte: Zavirite na glamuroznu svadbu Kostadina Terzića - Svi gledaju samo u mladu! (FOTO)

Instagram

 

Ipak, najveće iznenađenje bilo je pojavljivanje starijeg brata Kostadina Terzića, Nikše, koji se godinama unazad ne pojavljuje u javnosti. On je sedeo pored brata i dobro se provodio u odabranom društvu, koje je trudnoj Valentini ulepšalo dan.

Komentari (0)

Loading