Celebrity News

Zbogom, voljeni Marko… Nataša Pavlović nema od bola na sahrani bivšeg muža! Pogledajte ko je još došao da se oprosti od Živića (FOTO)

Sahrana Marka Živića održala se danas u 14 časova na Novom groblju.

Zbogom, voljeni Marko… Nataša Pavlović nema od bola na sahrani bivšeg muža! Pogledajte ko je još došao da se oprosti od Živića (FOTO)

Glumac Marko Živić koji je prerano napustio ovaj svet, u 49. godini života, nakon duge borbe sa opakim korona virusom, sahranjen je danas na novim parcelama u blizini Aleje zaslužnih građana, na Novom groblju.

Pre nekoliko sati održana je komemoracija Marku Živiću, a njegove brojne kolege i prijatelji došli su da mu odaju počast. Sahrana Marka Živića na Novom groblju okupila je brojne ljude, a među kojima je prva sa crvenom ružom u rukama stigla pevačica Zorana Pavić, prenose domaći mediji.

Nakon Zorane stigla je bivša supruga Marka Živića, voditeljka Nataša Pavlović koja je bila nema od bola i odevena u crno, te je jedva stajala na nogama od tuge. Ona je držala belu ružu u rukama, a pridržavala ju je prijateljica.

Sestra Marka Živića, Nevena, uplakana je primala saučešča svih prisutnih. Takođe, došli su i Dragan Bjelogrlić sa suprugom, Radoš Bajić, Gordan Kičić, Katarina Marković , Dragan Marinković Maca, Nigor Lazić, Olivera Kovačević, Dragana Kosjerina, Ivana Dudić, predsednik Narodne Skupštine Srbije Ivica Dačić, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, kao i mnogi drugi koji su prisustvovali komemoraciji.

Kada je prišao da položi venac, Dragan Bjelogrlić se slomio od tuge pored kovčega i nije uspeo da zadrži suze, neutešan zbog ovakvog velikog gubitka, prenose mediji.

Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu, preminuo je od posledica korona virusa 14. oktobra 2021. godine. Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Biće upamćen po ulogama u serijama i filmovima "Hotel sa 7 zvezdica", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući", "Premijer", "Montevideo Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu". Ispraćen je uz pesmu " Jeleni umiru sami" .

 

Komentari (1)

Loading
Ana

09:54 20.10.2021

,,Nema od bola,,ma daj,zato ga je ostavila da bi prigrlili drugog.