Celebrity News

EKSKLUZIVNO! Prve fotografije Miloša Timotijevića sa suprugom! Pogledajte kako izgleda Dunja koja se 13 godina krije od medija

Supruga Miloša Timotijevića do sada se nije pojavljivala u javnosti, a mnogi su mislili da je glumac “krije”, međutim ona nije želela da se eksponira. Ipak, nedavno se pojavila i to lepom prilikom.

EKSKLUZIVNO! Prve fotografije Miloša Timotijevića sa suprugom! Pogledajte kako izgleda Dunja koja se 13 godina krije od medija

Petar Đorđević

Glumac Miloš Timotijević, iako svoju suprugu Dunju voli najviše na svetu, retko se sa njom pojavljuje, a još ređe govori javno o njoj. Razlog za to jeste što svoju intimu čuva isključivo za sebe, te ne dozvoljava da znatiželjni ljudi remete njihov odnos.

Pročitajte: VRELI KADROVI MILICE PAVLOVIĆ I MILOŠA TIMOTIJEVIĆA - O ovoj fotografiji će se pričati (FOTO)

Instagram

 

Ipak, supruga Miloša Timotijevića njegova je najveća podrška i inspiracija, a nedavno su se pojavile fotografije na kojima su viđeni zajedno. Pomenute fotografije nastale su u Parizu, a Dunja je putovala sa mužem i Tamarom Krcunović jer su u francuskoj prestonici igrali svoju hit seriju "Scene iz bračnog života” .

Supruga Miloša Timotijevića je prava lepotica

Dok publika ima prlike da Timotijevića gleda na filmu i “na daskama koje život znače” , Dunja je uspešna umetnica, te se stiče utisak da su se našli i da su istinski srodne duše.

Pročitajte: O kuvanju i životu van kamera - Miloš Timotijević otkriva svoje navike o kojima se malo zna (video)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading