Celebrity News

SRCE NE BIRA: Vojin Ćetković nakon toliko godina sada NJOJ poklanja najviše pažnje (FOTO)

Vojin Ćetković pripada redu najpopularnijih domaćih glumaca srednje generacije, a osim po značajnim ulogama na filmu, serijama i pozorištu široj javnosti poznat je i kao suprug dramske umetnice Slobode Mićalović.

SRCE NE BIRA: Vojin Ćetković nakon toliko godina sada NJOJ poklanja najviše pažnje (FOTO)

Javnost zna da je Vojin i otac dve predivne devojčice, tinejdžerke Vere i Mile, kojima ne ume da kaže ne. Baš naprotiv, ispunjava im sve želje, a osmeh na njihovim licima duševna mu je hrana.Kada su svojevremeno bliznakinje pokazale interesovanje da dobiju psa, Vojin je uz kratko premišljanje a u dogovoru sa suprugom odlučio da čak i taj njihov san pretvori u javu, uz malu napomenu da o pudlici Dimi isiključivo njih dve moraju da brinu. 

Pročitajte: Šta se dešava u braku Slobode i Vojina? Poruka koja je zabrinula sveŠta se dešava u braku Slobode i Vojina? Poruka koja je zabrinula sve

Instagram

 

Kako se i pretpostavljalo ovaj usmeni dogovor u kući Ćetković- Mićalović između oca i ćerki nije dugo potrajalo te je obaveza oko kučeta ipak spala na glumca, što mu po svemu sudeći i nije mnogo teško palo. Kuca frćkave dlake, braon boje ukrala mu je srce, a on uživa da je šeta po imanju pokraj Dunava, vodi na pecanje, a čini se da sa njom rado odlazi i na pozorišnje probe i snimanja. Postala mu je glavni saveznik i kako se svojevremeno našalio “partner u zločinu”. Koliko joj je privržen Vojin, između ostalog,  pokazuje fotografijama koje svakoga časa sa njom objavljuje na “instagramu”, a obavezno ispod voli da napiše kratak, duhovit komentar. 
 

Pročitajte: Poznate zvanice, žurka u belom u dvorištu luksuzne vile: Zavirite na proslavu rođendana Slobode i Vojina (FOTO)

Instagram

 

Na Ćetkovićevom profilu, budući da privatnost strogo čuva od očiju javnosti, retko se mogu videti slike sa suprugom i ćerkama ali zato je Dima na svakoj trećoj. Vojin je ponosni vlasnik psa koji je, ako je suditi po objavama, izuzetno muzikalan, drag i pametan stoga ne čudi što ga voli neizmerno.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Nada Jevtic

19:39 21.10.2021

Ovaj pas nije rasa Pudle vec Lagoto Romanjolo(tartufar).