Celebrity News

NIJE BAŠ SVE MISTERIJA O NJEMU: Muž Ene Popov nekada je ljubio OVU poznatu VODITELJKU (FOTO)

Muž Ene Popov, porodičan je čovek, a o njegovoj prošlosti malo toga se zna. Ipak poznato je da je imao emotivnu vezu sa jednom od najpoznatijih domaćih voditeljki i novinarki.

NIJE BAŠ SVE MISTERIJA O NJEMU: Muž Ene Popov nekada je ljubio OVU poznatu VODITELJKU (FOTO)

Susreti Ene Popov i njenog supruga Nenada Čanka sa medijima prilično su retki. Par živi daleko od svih znatiželjnih očiju, a svoju ljubavnu priču neguju od 2012. godine. Imaju dve ćerke Riju i Milu, koje su centar njihovog sveta i kojima pružaju sve što mogu.

Muž Ene Popov ljubio je ovu poznatu novinarku

Ipak o ljubavnoj prošlosti biznismena nije poznato mnogo, a o sadašnjosti je evidentno da je Ena njegova srodna duša u kosmosu.  Muž Ene Popov nekada je, prema pisanju domaćih medija, imao romansu sa voditeljkom i novinarkom Tatjanom Vojtehovski. Deset godina starija Tanja i Nenad Čanak bili su dugogodišnji partneri, a kako se pisalo između njih su se ugasile emocije što je dovelo do rastanka.

Pročitajte: Bila je rijaliti zvezda, voditeljka i pevačica, a onda NESTALA! Ovako danas živi Ena Popov, a ovo su njeni suprug i deca! (FOTO)

 

Biznismen je ubrzo upoznao Enu, koja se pre njega zabavljala sa jednim bivšim rijaliti učesnikom, te su zajedno zalečili slomljena srca i pronašli jedno u drugom srodne duše i idealne partnere.

Pročitajte: Kao sestre bliznakinje - Ćerka Tanje Vojtehovski je mamina kopija

Luka Šarac

 

- Prve emocije i naznake romanse Nenad i Ena su osetili još tokom njegove veze sa Tanjom. Iako su vezu počeli tek pošto su Nenad i Tanja okončali svoju priču, Eni nije prijatno da se sretne sa bivšom koleginicom i izbegava situacije i prilike gde bi bile upućena jedna na drugu. Njih dve se poznaju godinama i Eni je krivo što se sve odigralo tako - otkrio je izvor 2012. za "Blic" .

Komentari (0)

Loading