Celebrity News

Zvali su ga Čolinim naslednikom, potpuno se povukao sa scene: Evo kako danas izgleda Dušan Svilar i gde se pojavio (FOTO)

Dušan Svilar bio je jedan od najvećih favorita u takmičenju "Zvezde Granda" , u kojem je uspeo da osvoji prvo mesto 2007. godine sa samo 17 godina. Mnogi su u njemu prepoznali talenat kakav se jednom rađa, te su se i začudili jer se u međuvremenu potpuno povukao sa javne scene.

Zvali su ga Čolinim naslednikom, potpuno se povukao sa scene: Evo kako danas izgleda Dušan Svilar i gde se pojavio (FOTO)

Povodom Dana oslobođenja Beograda, u prestonici održan je koncert Leontine Vukomanović i prijatelja "Naše priredbe" , u okviru kojeg je nastupila i nekadašnja zvezda Granda anđeoskog glasa - Dušan Svilar.

Dušan Svilar ponovo u javnosti

Dušana Svilara upoređivali su sa Zdravkom Čolićem po talentu, te niko nije očekivo da neće nastaviti da se bavi muzikom. Ipak, on se samo povukao sa estrade, od koje se, kako je jednom prilikom rekao, "gnušao" ,  ali je muzika ostala njegova velika strast.

Od mladog momka koji je tek zakoračio u život, on je izrastao u pravom muškarca, a kada se pojavio na Trgu ispred Skupštine, mnogi su obratili pažnju na njega i pažljivo slušali njegovu izvedbu.

Pročitajte: Dušan Svilar POBEGAO OD ESTRADE, a iznenadiće vas ŠTA SADA RADI

Ata Images

 

Svoj talenat i glas u međuvremenu iskoristio je na pravi način, te je, kako su domaći mediji pisali dobio angažman u Pozorištu na Terazijama, gde tumači Fantoma u čuvenom svetskom hit mjuziklu “Fantom iz Opere”. Sudeći po jačini njegovog glasa i prelepom vokalu, on se i te kako snašao u toj ulozi, o čemu je i svojevremeno govorio.

Pročitajte: Zvezda Granda smršala 60 kilograma - Saša Popović je predlagao da budem izbačena zbog kilaže!

 

 

- Za mene je Fantom novo iskustvo, jer je uloga koju sam morao da izgradim potpuna suprotnost mom karakteru. Bilo je zanimljivo savladavati izazove koje su mi donosile probe i zahvalan sam na šansi da učim od ljudi koji su bili uz mene tokom priprema, kao i da učim o sebi i svojim novim mogućnostima. Uloga Fantoma je ostvarenje snova svih koji žele da se bave mjuziklom - ispričao je Dušan Svilar jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading