Celebrity News

ČESTITAMO! Maja Nikolić i suprug Aleksandar slave NAKON TOLIKO GODINA! Svi prijatelji oduševljeni (FOTO)

Maja i Aleksandar Nikolić danas imaju posebnu priliku za slavlje, koja je oduševila sve njihove drage i bliske ljude.

ČESTITAMO! Maja Nikolić i suprug Aleksandar slave NAKON TOLIKO GODINA! Svi prijatelji oduševljeni (FOTO)

Voditeljka Maja Nikolić, koja ima iza sebe bogatu karijeru, privržena je najpre porodici i suprugu Aleksandru. Maja i Aleksandar Nikolić danas proslavljaju 19 godina braka, koji je skladan i na kome bi mnogi pozavideli.

Objavom na "Instagramu" voditeljka je podelila ove lepe vesti sa javnošću, a svi njihovi zajednički prijatelji i kolege čestitali su paru na istrajnosti njihove ljubavi, koja po svemu liči da je idilična.

Podsetimo, Maja i Aleksandar Nikolić upoznali su se pre mnogo godina tokom jednog leta za Atinu. Nakon što su svoju ljubav ozvaničili brakom, krunisali su vezu dobivši troje dece ćerke Teu i Tiju i sina Darka.

Nedavno, voditeljka je govorila sa velikim žarom i ljubavlju o odnosu sa suprugom, sa kojim danas slavi 19 godina braka.

Pročitajte: Zgodan i PREBOGAT - Ko je muž Maje Nikolić i čime se ZAISTA bavi! (FOTO)

- Aleksandar je moj vitez 21. veka jer se pored njega uvek osećam zaštićeno. Mi smo se jednostavno pronašli i verujem da smo oboje ljudi koji se raduju sreći, uspehu i koji ne koče jedno drugo. U tom smislu je možda moj suprug drugačija vrsta muškarca, koji me nikada nije kočio i uvek bio samo vetar u leđa. Možda je i to odgovor na pitanje kakav je on muškarac. Nadam se i trudila sam se svih ovih godina da i ja budem baš takva žena - rekla je ona.

Takođe, Maja je otkrila da joj je porodica apsolutni smisao života.

Pročitajte: Maja Nikolić pokazala celu porodicu - Ćerke su joj prave lepotice (FOTO)

- Bez ikakve dileme moj suprug i moja porodica jesu moja najveća životna sreća i tu nema ni mnogo pameti. Verujem da zaista govorimo o sreći da nađemo nekog sa kim možemo da napravimo dobar kvalitetan život koji će nas činiti srećnim, život u kojem ćemo stremiti istim stvarima i sada 20 godina kasnije znam da je nakon te početne sreće potrebno i mnogo ljubavi, predanosti tom našem zajedničkom cilju. Kada kažem sreća mislim da je to mala reč, moja porodica je smisao mog života - kazala je Maja Nikolić svojevremeno.

Komentari (0)

Loading