Celebrity News

Radovan Vujović se vratio u život Milene Radulović? Dve godine posle raskida jedan DETALJ govori SVE (FOTO)

Milena Radulović i Radovan Vujović opet su viđeni zajedno, nakon dve godine ,koliko je prošlo od njihovog raskida.

Radovan Vujović se vratio u život Milene Radulović? Dve godine posle raskida jedan DETALJ govori SVE (FOTO)

Nakon petogodišnje ljubavi, prošle godine Milena Radulović i Radovan Vujović stavili su tačku na svoju emotivnu vezu, a javnost je ostala u neverici sudeći po tome da su važili za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene.

Iako su se razišli kao emotivni partneri, njih dvoje ostali su prijatelji, a kako nisu nikada iznosili detalje iz svog privatnog života, postoji uverenje da ih je daljina razdvojila, s ozbirom na to da je Milena radila na projektima u inostranstvu.

- Dosta vremena provodimo zajedno i imamo niz zajedničkih interesovanja. O braku i deci još uvek ne razmišljamo, biće vremena i za to - pričala je lepa glumica, a onda je usledio prekid.

Pročitajte: Sličnost je neverovatna - Pogledajte kako izgleda sestra Milene Radulović ( FOTO)

Instagram

 

Međutim, nedavno su opet viđeni zajedno i to dok vredno rade na projektu, snimajući seriju "Državni službenik". Milena je fotografisala Radovana i objavila fotografiju na društvenim mrežama, što je mnogima bilo drago da vide, jer je odličan pokazatelj da su i dalje dobri prijatelji i kolege.

- Milena je oformljena glumica i trenutno snima film u Rusiji, a ima posla i kod nas. Drago mi je što ostvaruje internacionalnu karijeru. Jedno drugo savetujemo i saradnici smo jednako kao što smo partneri. U svakom slučaju, posao ne utiče na našu vezu ‒ rekao je prošle godine pre raskida Radovan Vujović.

Komentari (0)

Loading