Celebrity News

Izgleda kao top model! Ovo je ćerka Uliksa Fehmijua i Snežane Bogdanović, a iznenadićete se kako je dobila ime SNAŽNOG ZNAČENJA (FOTO)

Ćerka Uliksa Fehmijua retko se pojavljuje u javnosti, a svojom lepotom očarala je mnoge. Ona čini roditelje ponosim i izrasla je u pravu mladu damu, koja je skromna i umerena.

Izgleda kao top model! Ovo je ćerka Uliksa Fehmijua i Snežane Bogdanović, a iznenadićete se kako je dobila ime SNAŽNOG ZNAČENJA (FOTO)

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiju zajedno su nekoliko decenija, a kruna njihove ljubavi došla je davne 1995. kada je rodila njihova ćerka Nika.

Ćerka Uliksa Fehmijua i Snežane Bogdanović, ne eksponira se u javnosti i slovi za vrlo vaspitanu i skromnu devojku, a tek nedavno se pojavila na "Sarajevo film festivalu" u pratnji ponosnog oca. Tada je dosta privukla pažnje, s obzirom na to da se o njoj tek za ponešto.

Nika je diplomirala na Fakultetu za međunarodne odnose i ljudska prava, a radi u filmskoj industriji. Ćerka Uliksa Fehmijua i Snežane Bogdanović i unuka Branke Petrić i pokojnog Bekima Fehmijua, u Njujorku piše scenarija i režira kratke filmove, a uz to radi i kao modni fotograf.

Pročitajte: Fotografija Uliksa Fehmiua sa crvenog tepiha očarala - Ko je lepa dama koja mu pravi društvo?

 

 

Svojevremeno, Snežana je govorila je koliko joj se život promenio dolaskom Nike na svet.

- To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim - rekla je Snežana ranije.

Pročitajte: Uliks Fehmiu o HBO seriji “Uspeh” - Živimo u vremenu u kome smo primorani na kompromise

 

 

Takođe, ponosna mama otkrila je i kako je njena ćerka dobila ime, snažnog značenja.

- Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju - dodala je Snežana Bogdanović, svojevremeno.

 

Komentari (0)

Loading